merita in mod cert, e vorba de 4-5 ani in care esti cat de cat protejat. eu am kormoran snow pro si am dat 1150 de ron pe ele, sunt suficiente daca nu te avanti ca nebunu pe gheata sau zapada. imi amintesc iarna trecuta, cand aveam inca matizul dar imi luasem matadoare de iarna,(era noimebrie parca) si veneam spre campina intr-o vineri, cand am ajuns la ploiesti ningea, deja la campina era dezastru, masini oprite alandala in urcare, politie, iar eu fain frumos treceam pe langa ei... pana la urma, daca n-ai si n-ai, iti iei unele resapate, niste dunlop3d sunt 70 de ron pe 205/55/16... macar te tin o iarna.
cat despre faza cu matizul , parca ma si vad in primul an de carnet, bucuresti, pache protopopescu, ploaie, cum opreste brusc un maxi in fata iar eu franez ca nebunul dar m-am dus sanie in el.... a doua oara la o trecere cand am patit asa am evitat f usor luand piciorul de pe vrana si virand

dar deh, la inceput nu stii decat frana. valabil si iarna , chiar daca ai cauciucuri bune. iarna cel mai bun paznic e atentia si experienta...