• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Am lovit JAF-ul 2

Discutii diverse valabile pentru toate masinile
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Am lovit JAF-ul 2

Postby mika » 19 Apr 2010, 18:40

alcatraz wrote:
mika wrote:eu zic ca ar tr sa critice cei care merg zi de zi prin oras si nu sunt soferi de weekend :hello:

gresit. trebuie sa critice cineva care este in masura sa o faca. :tease:

pai inca il asteptam pe acel "cineva" :whistle:
mika

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Postby laurmic » 19 Apr 2010, 19:50

alcatraz wrote:
onutza wrote:...De criticat sa critice doar cei care nu au nici un accident la activ...

ma bucur ca pina acum (din 1976 de cind am carnetul) nu am avut nici un fel de eveniment rutier :yahoo: :yahoo: :yahoo: (nu accident, nu amenzi, nu masini lovite prin parcari (ca altii)). am "cazierul" de la "circulatie" imaculat. deci consider ca imi pot permite sa critic. sunt tare curios citi dintre cei care comentati aici, aveti aceleasi performantze. multi din colegii de pe forum sunt nascuti dupa 1976. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Depinde si cati km faci , ca daca iesi martea si toamna n-ai cum sa ai evenimente rutiere . Ma refer aici la modul general , nu la @alcatraz :hello:
Jurnal
ODO 71000 km
laurmic
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 1,6 CRDI

Advertisement

Postby Devilson » 19 Apr 2010, 20:20

si oricum, in 1976 cate masini erau pe strada? numarai una la 30 de minute poate. si la fel a fost si in perioada comunista (cand mai circulau si nr cu sot sau fara sot). iar condusul numai la drum lung si rar, nu prea e condus intens (cum ar fi in oras, in aglomeratie bara la bara, claxoane, semafoare la greu, pietoni, nebunie, etc)
Cum spun stramosii nostri latini:
Non importa la carosseria - motori e tutti.. :D
J.B.
GREEN from 30550 km :D
Devilson
Senior Member

Motorizare: rocket

Advertisement

Postby menta » 19 Apr 2010, 21:19

io-s nascut in 76......

tata are carnet din 76..si a avut 2 evenimente......

1. a intrat vecina in masina tatei care era parcata in fata casei si i-a facut fundul varza.....
2. nu ii tinea frana de mana...nu stiu cum a iesit din viteza(sau no a bagat-o)...si a mers singurica 4 - 5 m pana intr-un zid.....bara fata indoita.....

indiferent de vechime...tb sa cascam ochii bine cand suntem la volan.
We shall go on to the end
we shall fight on the seas and oceans
we shall fight on the beaches
we shall fight on the landing grounds
we shall fight in the fields and in the streets
we shall fight in the hills
we shall never surrender
menta
Senior Member

Model: Ceed SW

Advertisement

Postby cosminv » 20 Apr 2010, 07:20

masina nelovita ... nu stiu mai devreme sau mai tarziu oricui i se intampla sau i se poate intampla...
cel putin pana nu o zgarii macar o data nu ai sentimentul ala "iar dau bani, dar da-o naiba ca se repara bine ca nu am nimic", ci traiesti exact cum sunt unii dintre parinti "nu iti dau masina ca daca pateste ceva".
am permis de 7 ani, am zgariat masina o data si am avut un mic incident.
iar din punctul meu de vedere sunt fete/femei care conduc chiar mai bine decat multi dintre asa intitulatii soferi. si definitia asta de sofer e interpretabila, poti sa ai 1 an de permis ca @mika si sa faci 12000 km in oras bara la bara sau sa faci 30.000 de km la drum lung in 40 de ani de permis (si nu fac referire chiar la nimeni), clar ma simt mai in siguranta cu prima categorie.
Image
cosminv

Model: Alta marca
Motorizare: 1.5

Advertisement

Postby lucian » 20 Apr 2010, 18:27

Devilson wrote:si oricum, in 1976 cate masini erau pe strada? numarai una la 30 de minute poate. si la fel a fost si in perioada comunista (cand mai circulau si nr cu sot sau fara sot). iar condusul numai la drum lung si rar, nu prea e condus intens (cum ar fi in oras, in aglomeratie bara la bara, claxoane, semafoare la greu, pietoni, nebunie, etc)

Concluzia mea este ca tine de noi si de gradul nostru de civilizatie: exemplu simplu si la obiect. saptamana trecut m-am intors de la Viena. fata de anul de gratie 2008 cand mai mersesem cu masina prin oras diferentele sunt evidente dimineata la ora 8, 8 30au trafic destul de serios....DAR si e un dar mare...nu claxoneaza nu taie fata se incadreaza in majoritatea cazurilor din timp pe benzile care trebuie... nu injura...trec 4 masini la semafor...trec doar alea 4 si gata..nu blocheaza intersectia..si nu am vazut politisti in intersectie ca la noi. Suntem la ani lumina departare...si e trist.

on topic: imi pare rau sa aud din pacate se poate intampla oricui sa aiba un mic moment de neatentie sau "sa fim ajutati" de conditiile nefavorabile...furgoneta jeep ..lipsa vizibilitate..samd...plus spaima soselelor masinile de taxi din Bucuresti. Tabla o rezolvi mai devreme sau mai tarziu...daca tu esti bine asta conteaza.
Jurnal de bord:
Poze+Intalniri: http://picasaweb.google.com/marius.niculae
lucian

Advertisement

Postby gabs » 22 Apr 2010, 20:48

@stela, sa n-o duci la service la oz. a mea sta de 5 saptamani acolo si inca nu e gata :((
gabs

Advertisement

Postby stela » 03 May 2010, 19:54

@gabs, am avut-o la un service particular si sunt foarte multumita. am scos masina din service saptamina trecuta. am stat pe dreapta, doar 2 saptamini. imi pare rau sa aud ca ai probleme cu vopseaua. acelasi lucru l-a patit si BYGCIF. mai ai ceva timp de asteptat, peste cele 5 saptamini, ca doar trebuie sa o faca ca lumea.
DJ-22-JAF
stela

Advertisement

Postby DragosKIA » 03 May 2010, 20:02

Se poate sa vedem si noi cum a iesit?
Poze inainte si dupa?
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Motorizare: 2.0

Advertisement

Postby stela » 03 May 2010, 20:09

pozele dupa lovitura sunt la inceputul acestui topic. voi face cit de curind alte poze, dar dupa ce o voi spala si pe draguta mea de masinuta. indicatia a fost ca dupa vopsire, sa o mai las o perioada nespalata. imi vine sa o pup, ca tare rau mi-a fost fara ea 2 saptamini.
DJ-22-JAF
stela

Advertisement

Previous

Return to Diverse

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post