alcatraz wrote:mika wrote:eu zic ca ar tr sa critice cei care merg zi de zi prin oras si nu sunt soferi de weekend
gresit. trebuie sa critice cineva care este in masura sa o faca.
pai inca il asteptam pe acel "cineva"

alcatraz wrote:mika wrote:eu zic ca ar tr sa critice cei care merg zi de zi prin oras si nu sunt soferi de weekend
gresit. trebuie sa critice cineva care este in masura sa o faca.

alcatraz wrote:onutza wrote:...De criticat sa critice doar cei care nu au nici un accident la activ...
ma bucur ca pina acum (din 1976 de cind am carnetul) nu am avut nici un fel de eveniment rutier![]()
![]()
(nu accident, nu amenzi, nu masini lovite prin parcari (ca altii)). am "cazierul" de la "circulatie" imaculat. deci consider ca imi pot permite sa critic. sunt tare curios citi dintre cei care comentati aici, aveti aceleasi performantze. multi din colegii de pe forum sunt nascuti dupa 1976.
![]()
![]()

Devilson wrote:si oricum, in 1976 cate masini erau pe strada? numarai una la 30 de minute poate. si la fel a fost si in perioada comunista (cand mai circulau si nr cu sot sau fara sot). iar condusul numai la drum lung si rar, nu prea e condus intens (cum ar fi in oras, in aglomeratie bara la bara, claxoane, semafoare la greu, pietoni, nebunie, etc)
(Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot], Google Adsense [Bot] and 1 guest