laurmic wrote:1. De cate ori ai gasit masini parcate pe trotuar ?
2. si pietonii circulau pe strada ?
3. ce faceai ?
4. Sa nu-mi spui ca dadeai peste ei (cu masina) ?
5. NU ERA VINA LOR ;
6. DAR NICI NU TE SUIAI PE EI ; DA ?
7. Acum esti de acord cu mine ?
P.S. NU AM INCALCAT NICIODATA O REGULA DE CIRCULATIE !!!! (nici macar in privinta parcarii , chiar daca am mers pe jos "sute de metrii" de unde am lasat masina pana unde aveam treaba) .

Mi-am permis sa modific un pic... prea aveam multe replici (hummm... a stat ploaia dar... deja e intuneric!) Deci:
1. In Ro in fiecare zi/ora/minut/oriunde pana shi in fatza sediului politziei sub semnul de oprirea interzisa!
2. Iarashi numai in Ro.
3. Pai ce sa fac? Ii ocoleam, mai dadeam cate-un claxon cand mai sarea cate unu'n fatza mashinii...
4. Nicidecum. Chiar daca sunt "shofer de Bucureshti" inca nu m-am degradat in halu' asta...
5. Hummm... partzial adevarat...
6. Vezi 3+4
7. Daca te refereai la 3+4, DA. In rest NU.
Din pacate pentru mine (nu ma dau sfant la volan dar nici nu am abonament la contraventzii) eu am mai incalcat unele reguli shi chiar am platit de cateva ori pentru asta. Oricine poate greshi. Dar gresheala este (dupa modul meu de gandire) o actziune/decizie eronata facuta fara sa existe vointza/(aprobarea mintala) de a se intampla asha. Aici nu se poate incadra sub nici-un motiv/pretext/argument parcarea in loc nepermis. Asta este INTOTDEAUNA un act conshtient! Shtiind ca nu e voie tu totushi o faci! Daca asha judeci, accepta shi faptul ca trebuie sa plateshti pentru asta.
Inca o data: persoana a doua este folosita pentru ca sa iasa mai "frumos" dialogul. N-am nimic personal cu tine ci doar cu ideea.