Cum spuneam si in postul anterior eu unul am intalnit in drumul meu noile aparate radar pe sosea in functiune dar cum a spus si @petrry
se jucau cu ele si le testau dar inca nu opreau pe nimeni,doar cele vechi lucrau pe ultime suta de metri!
Azi am aflat ca aceste noi masini au microfoane puse in ele inclusiv pe bara fata si spate si habitaclu cu camera web(deoarece traim in Romania si vor sa elimine
SPAGA la organ )
Acum astept si confirmarea oficiala de la un amic care chiar munceste pe asa ceva,am sa revin cu vestea daca mi se va confirma de el.
In alta ordine de idei am verificat aseara detectorul meu Bel RX65,si surpriza am avut activata functia POP de accea a vazut si mi la semnalat din timp(zic eu ca un 250-400metri este totusi ceva) pe noul radar care era in mers si scana pe unul care ma depasit in viteza,eu stiam ca vine deoarece primisem informatia pe statia CB din dotare,asa ca...ce sa va mai zic,consider ca detectorul+statia CB este cea mai buna modalitate pina acum in lupta cu noile masini,asta pina Nu inventeaza Romanul si alt ceva deoarece noi de fel suntem foarte inventivi

si perspicaci in a dibui si fenta legea

,cel putin aceasta este parerea mea!
Drumuri bune si fara probleme prieteni!