Detectoarele Yupiteru sunt numite Fara Fir, deoarece se pot folosi fara sa fie conectate la bricheta, insa au si cablu de alimentare. Acest cablu este necesar in primul rand la formatarea acumulatorului, si se poate folosi ori de cate ori sunteti anuntat de detector ca nivelul bateriei este scazut.
Autonomia este de 50 de ore fara REINCARCARE - daca il tineti / folositi ziua, bateria solara va incarca in permanenta acumulatorul. Repet, se poate merge aproape IN PERMANENTA fara sa il alimentati de la bricheta.
Pot spune depre ele ca sunt foarte bune, eu folosesc de 5 ani, si stiu multi clienti care au scris pe diverse forumuri parerile lor despre aceste aparate, cine e interesat sa imi dea un mesaj privat si ii dau linkuri, pt a citi acele impresii. Pentru a va convinge, cititi si un TEST facut de o revista auto.
Partea cea mai buna a acestor detectoare, in afara de detectia performanta, este modul de montare si ne-ocuparea brichetei care poate fi folosita pt un sistem GPS , de ex. In eventualitatea in care detectoarele vor deveni ilegale, aceste modele vor fi ideale, deoarece sunt foarte mici, se pot monta la parasolar sau la oglinda, si nu veti sta cu fire atarnate prin masina.
Garantia este de 2 ani, asigurata IN ROMANIA (nu prin Canada, sau SUA, ca in cazul altor detectoare) de catre Reprezentanta Yupiteru in Romania, care asigura si servicii post garantie.
Persoanele fizice interesate beneficiaza de minim 10% discount, in functie de model
Pentru alte detalii, puteti sa imi scrieti mesaj privat, sau la admin@antiradare.ro