• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Anvelope de iarna

Discutii diverse valabile pentru toate masinile
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Anvelope de iarna

Postby syk » 03 Dec 2008, 23:32

este chiar 3-ul; maine ma duc sa le asez pe jante, deoarece am primit o veste buna azi ca au sosit, le descarca si maine sunt programat
avand in vedere ca la munca avem comandate de la acest importator vreo 800buc pentru viitoarele 6 luni, am reusit sa obtin un discount considerabil (acesta este pretul de imporator direct, cu un adaos de 10%)
daca mai este cineva interesat pot vorbi la ei de un pret bun, insa va zic de pe acum locatia (sos de centura-zona de Nord)
snowtrac3 nu au adus decat pe 185/65/15 pe 195 nu au si mai au ramas nerezervate vreo 50buc; maine o sa atasez cateva poze pentru a vedea ultimul profil de la vredestein ;)
1.4 best of the best B92SYK
KOMPAS BLUE Xr
odo 43000 from 10.03.2008
http://picasaweb.google.com/b92syk
syk

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Postby Dobermann » 08 Dec 2008, 16:56

@syk - cind ai timp poate nu ne uiti cu pozele.
Dobermann
Moderator global

Model: Rio
Motorizare: 1.5 CRDi ~ 140CP

Advertisement

Postby ionutg » 01 Nov 2009, 22:54

:hello:
Am si eu o intrebare, ba de fapt doua :) :

1. Se pot pune anvelope de 195 pe jantele default de tabla? Alea de vara cu care a venit erau 185/65/R15.
2. Daca stie cineva din Iasi unde se gasesc anvelope de calitate si ieftine la noi in oras? Am fost in Metro / Carrefour si nu am gasit nimic interesant.

Multumesc anticipat :beg:
ionutg

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby Devilson » 01 Nov 2009, 23:06

anvelope de iarna de 195/65/15 am pus eu pe jante de tabla.
la a doua intrebare, nush ce sa zic. eu mi le-am luat din buc, de aici: www.vreau-anvelope.ro
posibil sa faca si livrari cu transport gratuit de la o anumita suma in sus.
Cum spun stramosii nostri latini:
Non importa la carosseria - motori e tutti.. :D
J.B.
Devilson
Senior Member

Motorizare: rocket

Advertisement

Postby DamianCM » 27 Dec 2009, 16:09

Am vazut alcatraz ca vrei sa iti pui azot in ele!Azotul e recomandat vara sa-ti pui in ele iarna e exact opusul!Nu e bn sa -ti pui azot in anvelope IARNA!Azotul mentine anvelopa mai rece fata de asfaltul supr prajit vara,iarna nu ai nevoie!
DamianCM

Model: proCeed
Motorizare: 1596

Advertisement

Postby alcatraz » 27 Dec 2009, 18:23

azotul mai are si rolul de a pastra (conserva) mai bine cauciucul. este deja a 2-a iarna cu azot si nu am avut nici un fel de problema.
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 32000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

Postby DamianCM » 27 Dec 2009, 18:27

k cum crezi!
DamianCM

Model: proCeed
Motorizare: 1596

Advertisement

Postby petry_1776 » 28 Dec 2009, 01:43

Si eu am azot in anvelopele de iarna si e super ok. Cred ca important este sa ai anvelope de iarna.
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR
ODO: 38.666 km
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Motorizare: 1,6 90cp

Advertisement

Postby zuxy » 22 Jan 2010, 08:45

de curand, adica tocmai la timp, avand in vedere pe ce drumuri si zapezi am umblat, mi-am schimbat ''incaltarile'' de iarna. am renuntat la Dunlop M3 (aveau deja 5 ani) si am trecut pe Goodyear UltraGrip 7+. Ce sa zic? Se simte diferenta. Se simte diferenta fata de vechile M3. E drept ca astea aveau ceva ani, ca si-au facut datoria cu brio la vremea lor, dar UltraGrip 7+ are cateva avantaje in plus. Le-am testat si pe drum uscat, si umed si zapada. Sunt mai silentioase decat M3-ul pe uscat, pe umed stau mai bine, iar in zapada sapa la propriu daca e nevoie. In cazul in care nu bruschezi masina (legile fizicii pina la urma nu le poti invinge) poti merge cu ele linistit, fara sa pierzi directia cu 80-90 km/h pe drum inzapezit. In concluzie, le recomand cu caldura.
Black thunder
zuxy
Membru de onoare

Model: Alta marca
Motorizare: 2.0 TDI

Advertisement

Postby marcutza » 24 Jan 2010, 12:52

Sava, unul din producătorii de top de anvelope din Europa Centrală, este mândru să lanseze anvelopa Sava adapto – prima anvelopă all-season din gama de produse Sava.

Marcată cu binecunoscutul simbol "fulg de zãpadã", care atestã că anvelopa întâlneşte standardele oficiale ale unei anvelope de iarnă, Sava adapto este soluţia ideală pentru conducătorii auto care folosesc de obicei anvelope de vară pe tot parcursul anului - în special în regiunile cu puţine căderi de zăpadă şi cu ierni blânde.
În timpul iernii, conducătorii auto se confruntă cu diverse şi variate condiţii de drum, cu drumuri chiar impracticabile, precum şi cu o varietate mare de provocări venite din partea suprafeţelor pe care rulează maşina şi a condiţiei acestora. Pentru regiunile cu ierni blânde, anvelopele all-season precum Sava adapto combină comoditatea de a nu schimba anvelopele de două ori pe an cu beneficiile de a avea anvelopele potrivite pentru orice tip de vreme şi în orice condiţii de drum - în oricare moment al anului.
Sava adapto prezintă un compus all-weather special al benzii de rulare ce îi conferă cauciucului rigiditatea necesară pentru o excelentă performanţă la temperaturile ridicate din timpul primăverii şi verii, precum şi flexibilitatea necesară pentru capacităţile vitale legate de aderenţă, manevrabilitate şi frânare la temperaturile joase din timpul toamnei şi iernii. Anvelopele sunt caracterizate printr-un design al benzii de rulare cu caneluri de circumferinţă mare şi margini radiale pentru aderenţă care asigură o dispersie eficientă a apei şi, astfel, un risc semnificativ redus de acvaplanare.
Prezentând simbolul "fulg de zãpadã", Sava adapto respectă, de asemenea, standardele oficiale stabilite pentru anvelopele de iarnă şi furnizează aderenţă excelentă în condiţiile dificile şi provocatoare de iarnă precum ploaie, zăpadă şi gheaţă. În plus, noua anvelopă Sava adapto prezintă margini blocante de jur împrejur şi un model în formă de S al benzii de rulare, ce asigură niveluri scăzute de zgomot.
Sava adapto este disponibilă în diverse dimensiuni. Primele două dimensiuni de înaltă performanţă cu un simbol de viteză 'H' pentru o viteză maximă de rulare de 210 km/h prezintă un profil al benzii de rulare în formă de V şi un compus all-weather special, integral din silicaţi pentru performanţe de top la viteze mai mari.

Seria 70
155/70R13 75T
165/70R13 79T
165/70R14 81T
175/70R13 82T
175/70R14 84T
185/70R14 88T
Seria 65
165/65R14 79T
175/65R14 82T
195/65R15 91H

Seria 55