• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Scartie bordul

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Scartie bordul

Postby zuxy » 05 Nov 2009, 17:43

puteti incerca si cu WD-40, eu personal nu am incercat pe plastic, dar altii de pe alte forumuri auto au spus ca a avut efect. sau cautati solutii pentru intretinere plastice (daca se poate fara silicon, pe baza de ceara) si dati cu ele pe la imbinari, incheieturi, etc.
Black thunder
zuxy
Membru de onoare

Model: Alta marca
Motorizare: 2.0 TDI

Postby Arnold12 » 06 Nov 2009, 01:36

Poti incerca su Sonaxul recomandat de @pstefan, eu am incercat la chederul de la geam (se auzea un hirsiit cind intra geamul in cheder) si acum merge ca uns.

P.S. - nu ataca plasticul
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby WJB » 06 Nov 2009, 13:20

salut..e primul meu post :D ..referitor la scartaitul bordului, si mai exact consola centrala...kiar zilele trecute am "procedat" la eliminarea scartaitului prin aplicarea de burete adeziv si vaselina spray...am desfacut consola, am "spray-at" toate imbinarile de plastic posibile iar pe marginea cosolei pe interior, am aplicat burete...rezultatul...o usoara ameliorare...am mai folosit sprayul si la plasticul de la volan,si akolo la fel, un rezultat mic...dar scartaitul mare venea de la cotiera...era STRESANT...akolo pot spune k sprayul a facut minuni si nu se mai aude nmk.... :D ...ce pot spune:nu prea cred k se pot elimina greierasii definitiv,ci doar rezolvari temporare..drumuri line va doresc
PROCEED-1400cmc-109cp-ekipare best+multe altele custom made
http://picasaweb.google.ro/Nestatres/MyBeigePRO#
WJB

Model: proCeed
Motorizare: 1400

Advertisement

Postby alcatraz » 06 Nov 2009, 13:55

@WJB, bine ai venit! incearca sa eviti pe viitor limbajul de chat!!! :hello:

citez din regulament:
Reguli de conduita
Limba folosita pe acest forum este romana, cu exceptia sectiunii special create “Sectiunea straina”
Nu faceti abuz de scrierea cu majuscule, de limbajul tip "chat" (scrierea cu sh, tz, k sau alte prescurtări neuzuale).

o zi buna!!
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 33000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

Postby WJB » 06 Nov 2009, 13:56

s-a bagat la cap..mersi :wink:
PROCEED-1400cmc-109cp-ekipare best+multe altele custom made
http://picasaweb.google.ro/Nestatres/MyBeigePRO#
WJB

Model: proCeed
Motorizare: 1400

Advertisement

Postby cmg_george » 06 Nov 2009, 14:41

Cat de tare scartie la voi? si la mine se aude una alta... dar parca nu chiar atat de enervant cat sa nu poti trece cu vederea. Este drept dimineata cand ii rece tare face urat... si suspensia spate mi se pare mie ca tot face cate un tronc cand ii frig asa, dar dupa ce se incalzeste putin decine acceptabil. Cu ce masini comparati? Eu imi aduc aminte acum un an cand am mers cu un golf5 care avea parca 2 ani, este drept mai multi km decat am eu acum(defapt dublu), si in italia la 5g cat era afara... scartaia ca naiba. In Skoda Octavia marca mi s-a parut mai liniste insa este drept nu am prins-o in conditii mai neprielnice.

A doua problema a mea... daca exista o solutie simpla pe care sa o putem face noi sunt destul de convins ca o aplicau cei din uzina nu credeti?

Sa avem noi parte mai bine de drumuri ceva mai buna ca pe ele nu se aude nimic nimic :)
Ceed SW, 1.6 GSL, Piston Grey
BV 33 CMG | ODO 71.500Km - 13.12.2007 | Poze
Image
http://www.love-travels.com | http://www.iFacturi.ro
cmg_george
Moderator

Model: Ceed SW
Motorizare: 1.6

Advertisement

Postby edddie_m » 07 Nov 2009, 23:09

Gata au rezolvat-o la service. Piesa care scrtaie la bord era... oglinda :blink: .

Se trage de suport in jos cu putere ca nu se intampla nimica si ramane o bucatica de 3 mm care e lipita pe parbriz. Se pune o bucata de banda dublu adeziva, se impinge la loc si voila. Dupa care eventual se mai ia odata seful de service la test drive ca sa va convingeti ca nu mai face si sa fiti enervanti :rotfl: . Daca eu m-am enervat sa se enerveze si ei.. :grin:

Ps. chestia asta se poate face si acasa in 2 minute maxim dar pierdeti placerea de a enerva un sef de service kia. :rotfl:
edddie_m

Model: Alta marca
Motorizare: 2.9

Advertisement

Postby i80sti » 27 Jan 2011, 20:02

Eu am intalnit o problema asemanatore deasupra topedoului pe la aerbagul din bord si nu face mereu dar cand face e foarte zgomotos si o alta problema pe la bancheta din spate parca ar bate fier pe fier pe la nivelul stalpului ,spate s-a mai confruntata cineva cu o astfel de problema?
Image
i80sti

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby NemeSys » 29 Jan 2011, 17:27

intre bord si parbriz nu exista o banda de burete dintr-un capat in altul?
NemeSys

Motorizare: 1.6 CRDI 115CP

Advertisement

Postby stenso » 29 Jan 2011, 17:56

@i80sti mi-a facut si mie bancheta din spate la inceput zgomote,dupa ce am rabatat-o prima data, dar din experienta de la supernova am stiut rezolvarea....am pus o bucata de carpa/servetel umed uscat exact unde prinde ciocul spatarului in acel fier/lacas de prindere caci de acolo venea zgomotul(scartait).... La revizie am semnalat problema si mi-au indepartat carpa si mi-au dat cu banda izoliera pe fierul acela (partea fixa) si e liniste de atunci. Mentionez ca alte zgomote pana la vartsa de 2,5 ani si 29.000km nu am si nici nu imi doresc.
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Motorizare: 1.4

Advertisement

PreviousNext

Return to Diverse

• { RELATED_TOPICS }
    Replies