Este posibil sa am si eu aceeasi problema, azi m-a sunat Dl Cristi Florea sa ma cheme sa-l verifice. Oricum trebuia sa ma duc ca le sunt datoare cu o hartie de la "proprietar", asa ca daca nu reusesc azi, luni dimineata sunt iar la ei in vizita. Cand m-am plans asta vara, mi-au verificat numai temperatura pe care o baga pe low, la ventilatie maxima. Ca sa se incalzeasca in masina tre sa-l tin pe mai mult de 24 de grade, dar n-am dat atentie.
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR ODO: 38.666 km Better safe than sorry
Revin cu precizari, problema a revenit, am fost la doctor si au constatat lipsa senzorului foto (cel de la grila interioara linga parbriz, partea dreapta)
Se pare ca este un lot fabricat in 2007 cu problema asta, ciudat e ca se manifesta dupa 2 ANI.
Scuze....intreb si eu ca un novice: ce treaba are senzorul de lumina(foto) cu climatizarea?!; si daca totusi exista o legatura cum de a functionat pana acum si fara el timp de 2 ani?; mi se pare mie, sau, fie sunteti "aburiti" fie nici ei nu mai stiu care sa fie cauza(nu-i dau de cap). Incep sa-mi schimb parerea despre IMG.