• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Problema avarie masina accident usor

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Problema avarie masina accident usor

Postby neaguionutu » 13 Jul 2011, 12:18

Cred ca doar chituire si vopsire.Nu am inteles bine.
Mi-a spun inainte sa vada masina : "Dumneavostra aveti KIA, noi suntem reprezentanta DACIA-RENAULT" !
"Kiuta Frumusica"
Kia Cee'd 1.4 GSL BEST Machine Silver
IL-30-NIL
ODO : 50000 +
Mixt 7 l / 100 km
comanda 04.07.2008 - livrata 31.07.2008
Poze
Image
neaguionutu

Model: Ceed HB
Motorizare: 1,4

Postby mr_wizard » 13 Jul 2011, 14:54

Adica, nu repara decat "by Renault"? :( Mi se pare aiurea, atat timp cat e doar de indreptat o aripa si vopsit aripa si bara. Putea sa fie si service Bentley, tot puteau sa indrepte o tabla si s-o vopseasca... zic eu :hello:
cee'd 5D - 1.6 GSL MT LX Base Abyss Blue+ diverse optionale - comanda 22.02 - serie 02.04 - livrata 23.04.2008 (de Sf. Gheorghe) AG-24-NFS
ODO 103k km +
Image
mr_wizard
Senior Member

Motorizare: 1.6 T-Jet

Advertisement

Postby stenso » 13 Jul 2011, 15:48

de obicei service-urile autorizate au scoruri ^nesimtite^. ganditi-va numai la tva-ul care il dau si ei mai departe (24%) cost materiale plus per total bani de salarii, impozite, carti de munca, utilitati , eventual chirii...plus garantia la lucrare oferita etc plus profit

acelasi ne/meserias daca ti-o face el in particular..in fata blocului sau in garajul sau personal dupa program...iti poate scadea pretul la jumatate asta e stiut

deci pretul nu e nesimtit de mare pt un service autorizat dar se poate si mai bine

ps. eu pt 17 mil tot cu Fondul as face-o atata timp cat legea iti da dreptate si iti permite...chiar daca e asteptarea mai mai mare...e bine ca masina e functionala. Gandeste-te ca pt banii astia poate muncesti o luna...atunci ma gandesc ca se merita sa astepti o luna in plus si sa-i castigi (sa nu-i mai dai). 2-3% din fiecare polita de rca se duce la acel fond si sau strans in cativa ani de cand sa bagat cateva sute de mii sau milioane de euro numai retin exact si din care sau folosit max 10% pt ca lumea nu stie!!!!
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby Akbhar » 13 Jul 2011, 17:49

Fondul despagubeste doar daca exista victime, ceea ce aici nu e cazul.

Vopsitul masinii in fata blocului e doar carpaceala. Sigur gaseste ateliere mai ieftine si care sa lucreze bine. O sa incerc sa gasesc cateva adrese.
Kompass Blue ODO: 67.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby Akbhar » 14 Jul 2011, 05:32

Kompass Blue ODO: 67.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby neaguionutu » 14 Jul 2011, 11:35

Multumesc mult , Akbhar !
"Kiuta Frumusica"
IL-30-NIL
Mixt 7 l / 100 km
Poze
Image
neaguionutu

Advertisement

Postby sergiu » 15 Jul 2011, 12:47

neaguionutu wrote:Sa va povestesc o istorioara cu masina mea .

Azi diminea pe la ora 9 ma duc la masina pentru a pleca unde aveam treburi.
Cand ma uit mai atent la masina, constat ca masina este lovita pe partea stanga, mai precis circumferinta din jurul aripii stanga fata si bara de protectie de langa aripa.
In atasament aveti poze cu partea avariata. Data este setata gresit pe aparatul foto.
Constat daunele masinii si pe uit pe masina daca nu este lasat vreun numar de contact al celui care a produc accidentul, sa imi dea polita lui RCA pentru a repara masina.
Stupoare,pe masina nici un numar de contact.
Primul lucru care am facut a fost sa ma interesez unde este biroul accidente usoare sector 3, accidentul avand loc pe Aleea Scoalarilor din sectorul 3.
Precisez ca polita mea CASCO a expirat acum o saptamana si din cauza bugetului si a problemelor mele medicale nu am mai incheiat o noua polita CASCO. Voi faca acest lucru cand bugetul imi va permite.
In atasament aveti o poza captura de pe Google Street View cu locul unde era parcata masina. Masina era parcata in locul masinii albastre, unde este cerculetul, dar cu fata spre intersectie. Presupun eu ca cel care a facut accidentul venea dinpre bulevardul Mihai Bravu(dunga alba groasa) si a intrat pe straduta dintre blocuri, atingand masina cu partea lui drepta fata ori a venit de pe straduta dintre blocuri si a facut stanga spre bulevardul Mihai Bravu atingand masina cu partea lui stanga fata.
M-am dus la biroul accidente usoare sector 3, Calea Vitan nr. 242 care este in intersectia de langa Auto Vitan. Am luat de acolo autorizatia de repatie a masinii. Lucratorul de acolo mi-a spus ca o sa ma coste mult reparatia masinii daca nu am CASCO.
Vreau un sfat de la dumneavoastra legat de reparatia masinii.
Cat m-ar costa reparatia daca nu am CASCO, la un service autorizat KIA ?
Eu la masina inainte de acesta intamplare mai avem mici zgarieturi facute la parcare( bara de proctie fata, bara de protectie spate, usile fata si spate drepta, o dunga facuta de o cheie "binevoitoare" pe usile fata si spate drepta) si vream sa rezolv aceste probleme la revizie a 3-a , care o sa o fac saptamana viitoare.
Unde imi recomandati sa imi duc masina la reparat ? La un service autorizat KIA ( IMG , Mit Motors, ERSTE Pitesti, etc...) sau la un alt service ?

Multumesc frumos !

Salut!
Firma VYOS IMPEX S.R.L. iti poate face masina la un pret de 900ron.
In cazul in care te hotarasti ii poti gasi la adresa : Sos. GIURGIULUI 202 BUCUREŞTI. Daca vrei imi dai un pm si iti dau si un nr de tel.
Eu am mai facut masini la ei si am fost multumit.
Bafta
sergiu

Model: Sorento
Motorizare: 2500

Advertisement

Postby neaguionutu » 20 Jul 2011, 05:57

sergiu wrote:Salut!
Firma VYOS IMPEX S.R.L. iti poate face masina la un pret de 900ron.
In cazul in care te hotarasti ii poti gasi la adresa : Sos. GIURGIULUI 202 BUCUREŞTI. Daca vrei imi dai un pm si iti dau si un nr de tel.
Eu am mai facut masini la ei si am fost multumit.
Bafta

@sergiu,multumesc mult pentru informatie.
"Kiuta Frumusica"
IL-30-NIL
Mixt 7 l / 100 km
Poze
Image
neaguionutu

Advertisement

Postby catalin1984 » 20 Jul 2011, 11:10

Sal,

Daca imi spui ce elemente trebuiesc schimbate, te pot ajuta eu cu piesele necesare la pretul pe care il ofera Autonet. Inteleg dilema in care te afli si de aceea nu iti cer nimic in plus fata de pretul care il am de la Fz meu.

Una peste alta iti pot recomanda ca vopsitorie Autobayern. Undeva la 400 lei/element.

Am facut si eu experimente pe masina mea cu o alta vopsitorie foarte ieftina. Iar rezultatele nu au fost tocmai dragute. Avand in vedere ca culoarea masinii tale este argintie, parerea mea este fie sa mergi la o reprezentanta, fie la un service care stie ce face.

Astept un PM de la tine daca ai nevoie de piese sau indrumare catre Autobayern.

Bafta
Ceed 1.4 Lx Best + Team Dynamics 17"
and
Ceed(2010) 1.6 crdi +ecoDynamics - stock 16"

http://www.colindetailing.ro/forum
http://www.colindetailing.ro
Image
catalin1984

Motorizare: 1.4 lx best

Advertisement

Postby neaguionutu » 26 Jul 2011, 05:09

Sambata pe 23 iulie dimineata vreau sa plec la servici. Si surpriza : masina o gasesc din nou lovita pe bara de protectie spate pe dreapta.
Tot fara RCA sau un numar de telefon.
Masina era parcata pe strada Sebastian exact ca in poza ( cercul albastru) , numai ca era putin mai incolo ( dreptunghiul verde).
Reparatia : cu polish sau trebuie vopsita bara ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"Kiuta Frumusica"
IL-30-NIL
Mixt 7 l / 100 km
Poze
Image
neaguionutu

Advertisement