Cred ca doar chituire si vopsire.Nu am inteles bine.
Mi-a spun inainte sa vada masina : "Dumneavostra aveti KIA, noi suntem reprezentanta DACIA-RENAULT" !
Moderator: Akbhar

Mi se pare aiurea, atat timp cat e doar de indreptat o aripa si vopsit aripa si bara. Putea sa fie si service Bentley, tot puteau sa indrepte o tabla si s-o vopseasca... zic eu 

neaguionutu wrote:Sa va povestesc o istorioara cu masina mea .
Azi diminea pe la ora 9 ma duc la masina pentru a pleca unde aveam treburi.
Cand ma uit mai atent la masina, constat ca masina este lovita pe partea stanga, mai precis circumferinta din jurul aripii stanga fata si bara de protectie de langa aripa.
In atasament aveti poze cu partea avariata. Data este setata gresit pe aparatul foto.
Constat daunele masinii si pe uit pe masina daca nu este lasat vreun numar de contact al celui care a produc accidentul, sa imi dea polita lui RCA pentru a repara masina.
Stupoare,pe masina nici un numar de contact.
Primul lucru care am facut a fost sa ma interesez unde este biroul accidente usoare sector 3, accidentul avand loc pe Aleea Scoalarilor din sectorul 3.
Precisez ca polita mea CASCO a expirat acum o saptamana si din cauza bugetului si a problemelor mele medicale nu am mai incheiat o noua polita CASCO. Voi faca acest lucru cand bugetul imi va permite.
In atasament aveti o poza captura de pe Google Street View cu locul unde era parcata masina. Masina era parcata in locul masinii albastre, unde este cerculetul, dar cu fata spre intersectie. Presupun eu ca cel care a facut accidentul venea dinpre bulevardul Mihai Bravu(dunga alba groasa) si a intrat pe straduta dintre blocuri, atingand masina cu partea lui drepta fata ori a venit de pe straduta dintre blocuri si a facut stanga spre bulevardul Mihai Bravu atingand masina cu partea lui stanga fata.
M-am dus la biroul accidente usoare sector 3, Calea Vitan nr. 242 care este in intersectia de langa Auto Vitan. Am luat de acolo autorizatia de repatie a masinii. Lucratorul de acolo mi-a spus ca o sa ma coste mult reparatia masinii daca nu am CASCO.
Vreau un sfat de la dumneavoastra legat de reparatia masinii.
Cat m-ar costa reparatia daca nu am CASCO, la un service autorizat KIA ?
Eu la masina inainte de acesta intamplare mai avem mici zgarieturi facute la parcare( bara de proctie fata, bara de protectie spate, usile fata si spate drepta, o dunga facuta de o cheie "binevoitoare" pe usile fata si spate drepta) si vream sa rezolv aceste probleme la revizie a 3-a , care o sa o fac saptamana viitoare.
Unde imi recomandati sa imi duc masina la reparat ? La un service autorizat KIA ( IMG , Mit Motors, ERSTE Pitesti, etc...) sau la un alt service ?
Multumesc frumos !
sergiu wrote:Salut!
Firma VYOS IMPEX S.R.L. iti poate face masina la un pret de 900ron.
In cazul in care te hotarasti ii poti gasi la adresa : Sos. GIURGIULUI 202 BUCUREŞTI. Daca vrei imi dai un pm si iti dau si un nr de tel.
Eu am mai facut masini la ei si am fost multumit.
Bafta

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 0 guests