• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Poti iesi cu masina lovita in afara tarii?

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Poti iesi cu masina lovita in afara tarii?

Postby mariusant » 05 Aug 2009, 00:05

Am fost in aceasta situatie cand, cu trei zile inainte de plecarea spre Grecia, un neatent a plecat de pe loc exact in momentul in care treceam pe langa el. Rezultatul a fost un "brau" de toata "frumusetea" incepand cu portiera dreapta fata si pana la spoilerul spate. Primul gand a fost sa plec cu masina parintilor pentru ca nu aveam cum sa o repar in trei zile. Apoi, dupa ce m-am interesat la Politia de Frontiera am facut traduceri legalizate in engleza dupa procesul verbal si autorizatia de reparatie. Cu aceste doua acte am putut iesi din tara fara grija. Am facut 3500 de km prin Bulgaria si Grecia, am trecut doua frontiere dus si intors dar nimeni nu m-a intrebat de ce e masina zgariata. Un lucru interesant am observat in Grecia: cam 5 din 10 masini sunt atinse... au cel putin o zgarietura sau un semn vizibil de lovitura pe bare, portiere sau aripi. Probabil si din aceasta cauza nu m-a luat nimeni la intrebari.
SW Pewter Beige + ESP + multe altele
mariusant

Model: Ceed SW
Motorizare: 1.4

Postby stenso » 05 Aug 2009, 00:48

sa vezi in belgia..cred ca 8din 10 sunt lovite..dar sanatos...si majoritatea in partea dreapta...pt ca ei au o regula ciudata de mers..regula de dreapta..dar..valabila tot timpul..adica daca meri pe drum cu "prioritate" trebuie sa dai prioritate la toate ulicioarele din dreapta...adica daca tu mergi cu 70-80 tre sa opresti la fiecare straduta din dreapta sa iasa ala..cu 2-5 km la ora...cred ca skimba aia plaketii de frana lunar. Motivul?sa numai poti merge cu viteza ..si sa se previna accidentele, ceva gen cum sunt la noi saltatoarele alea
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby laurmic » 05 Aug 2009, 05:16

Si eu am ramas surprins in Grecia ca au atatea masini atinse pe toate partile. Probabil din cauza sutelor de motociclisti care circula super haotic ca nici nu sti de unde apare. Eu am ajuns obosit dupa o zi de condus in Atena. :D
Jurnal
ODO 71000 km
laurmic
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 1,6 CRDI

Advertisement

Postby marius_gl » 05 Aug 2009, 08:50

Eu am fost anul trecut in Grecia, cu pasajul de deasupra rotii dreapta spate infundat de un dobitoc care mi-a facut bucuria cu trei zile inainte de plecare! Din cauza timpului scurt, am fost nevoit sa plec asa; am facut aproape 4000 km si, cu toate ca m-a oprit politia de doua ori in Grecia (la bulgari m-a ferit sfantul), nu m-a intrebat nimeni nimic de botzeala! Confirm faptul ca grecii nu dau doi bani pe modul cum le arata masinile; important e sa mearga si ...merg tare!
Kia Rio 1.4 GSL Blue Sapphire
marius_gl

Model: Rio
Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Previous

Return to Diverse

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post