by Adyson1974 » 10 Jul 2009, 12:16
La mine nu e vopseaua sarita ... si cred ca in majoritatea cazurilor afectate de grindina nu sare vopseaua [bineinteles daca zona respectiva nu e chituita si/sau revopsita].
Adanciturile nu sunt mari [tot despre Ceed'ul meu vorbesc]... daca e putin prafuita masina cu greu se mai observa loviturile. Am fost in Bucuresti la Car-Spa [un service de prin Fundeni care isi prezinta pe site ca obiect de activitate si reparatii daune provenite de la grindina] numai ca nu am reusit sa vb cu persoana care se ocupa direct de remedieri ci doar cu angajatul de la receptie. Am inteles ca pretul pentru reparatia unui panou [usa, plafon, capota etc] costa in jur de 60 euro [nu stiu daca include TVA-ul].
Cert e ca daca "rasfoiesti" net-ul gasesti firme specializate in remedierea pagubelor provocate de grindina prin metoda PDR insa majoritatea sunt situate destul de departe de Bucuresti [Galati, Targu Mures, Timisoara, si nu in ultimul rand Craiova] iar preturile sunt diferite(de la 60 euro si pot ajunge si pana la ordinul zecilor de milioane de ROL cu a fost cazul colegului nostru - 2500 RON-)
Cam atat deocamdata,
Sper sa ne regasim si cu vesti mai bune.
speranta moare ultima