• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Exfoliere vopsea SO RED

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Exfoliere vopsea SO RED

Postby XP-KRY » 13 Jul 2009, 21:49

Am observat la ultima spalare ca lacul a "zburat " in zona aripii stanga -fata pe o suprafata de un cm patrat :banghead: :banghead: .Mai am si alte zone dar mici ciupituri si neinsemnate .In afara de @petry mai are cineva probleme de acest gen ? Ar fi culmea ca aceasta exfoliere , daca vor mai fi si altele , sa nu fie recunoscuta ca defect a vopselei si sa nu fie remediata pe garantie .
Kia Cee D Best 1.4 - livrata in 26.05.2008 - YRK
XP-KRY

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Re: Exfoliere vopsea SO RED

Postby cristi26vis » 13 Jul 2009, 22:08

si mie mia zburat la spalarea de sambata lacul la spoiler spate partea stanga :cray: maine masina mea intra la service si sper sa dau cu lac din nou spoilerul :bye: sper sa iasa bine.oricum e cam nasol cu lacul asta de cacao.tin sa mentionez ca pana acum am mai vopsit si capota din aceiasi problema , a lacului care pur si simplu sa cojit pe o portiune mai mare.nu e prea normal sa apara aceasta problema la nici 2 ani de cand am masina :scratch:
cristi26vis
Moderator

Motorizare: 1,4 GSL EX

Advertisement

Postby iubytzyca_87 » 13 Jul 2009, 22:21

Am si eu aceeasi problema ...si anume,in anumite locuri(mai vizibil pe capota ) am cateva punctulete unde ,si culmea se vede culoarea capotei sub vopsea
culoarea masinii mele este albastra si din acest motiv este ceva mai vizibil .

Eu am fost cu masina in service de mai multe ori ,deja ma cunosc cei de acolo, asa ca daca m-as duce si cu problema aceasta nu ar fi o noutate ...dar mie imi place masina cum este si tare imi doresc sa imi iau 1.6 in doua usi :wave:
“Fiecare om pe care îl întâlnesc în drumul meu îmi este superior prin ceva. De aceea încerc să învăţ câte ceva pe lângă fiecare.”
iubytzyca_87

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby petry_1776 » 13 Jul 2009, 22:34

da, mai era mariusc din Craiova tot cu So red. Exfolierea lacului este recunoscuta ca defect si se face pe garantie. Am pus cateva poze la JB cum arata la mine. Momentan ce s-a revopsit deja nu a mai aparut. Nu am auzit pe nimeni cu alte culori sa aiba aceasta problema. Daca se vede deja capota, adica tabla aia e ciupitura de la pietre. La exfoliere se vede vopseaua mata.
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR
ODO: 38.666 km
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Motorizare: 1,6 90cp

Advertisement

Postby cristi26vis » 13 Jul 2009, 22:43

la mine este vorba doar de lac, adica vopseaua este intacta, dor lacul e sarit :( e cam nasol, adica sa mai stai dupa aceea prin serviceuri sa iti revopseasca masina e cam nasol :( tinand cont ca am vrut masina noua ca sa nu mai bag bani in ea :( asta este om trai si om vedea ce o sa se intample mai departe :scratch:
cristi26vis
Moderator

Advertisement

Postby petry_1776 » 14 Jul 2009, 09:39

Pai nu bagi bani in ea, ti-o vopseste pe garantie, doar ca ramai fara masina vreo 2-3 zile. Eu am intrebat, daca e defect de fabricatie, de ce pana mea nu o vopseste pe toata sa fiu sigura ca nu mai vin peste 3-6 luni inca o data in functie de cum si unde apare exfolierea. Cica totusi nu ar fi recunoscuta oficial, atunci ii intreb eu, cum de mi-o vopseste pe garantie daca nu e "oficial" ? :banghead:
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR
ODO: 38.666 km
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Motorizare: 1,6 90cp

Advertisement

Postby cristi26vis » 14 Jul 2009, 19:24

la mine ca sa o bag in service ar insemna deplasare la craiova si sa ma intorc cu altceva ,sa ma duc cu altceva la craiova .bani de drumuri si timpul pierdut pentru mine tot acolo este , macar aici la noi stau langa ei si stiu ca fac ceea ce trebuie :hello: cat despre garantii sincer nu am timp sa cersesc toata ziua pe la usile lor :hello: asta este ...........
cristi26vis
Moderator

Advertisement

Postby laurmic » 14 Jul 2009, 19:32

Off : Programare Craiova , aduni 3-4 membri , Beharca , spritz 2 zile , intoarcere acasa :thumbsup:
Jurnal
ODO 71000 km
laurmic
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 1,6 CRDI

Advertisement

Postby cristi26vis » 14 Jul 2009, 19:34

uite la asta nu m-am gandit :D
cristi26vis
Moderator

Advertisement

Postby alcatraz » 30 Jul 2009, 18:12

aceeasi problema am descoperit-o si eu. in coltul din dreapta de linga far a capotei motorului e dus lacul si citeva puncte de vopsea.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 33000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

Next

Return to Diverse

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post