Incep acest topic cu un gust amar,cu privinta la unii care cred ca daca nu-si fac treaba cum trebuie ar parea mai interesanti .Dar sa va relatez cam despre ce este vorba. Anul trecut in iunie am fost la revizia anuala, unde altundeva decat la OZ MARATON ,il rog pe pritenul nostru Alkatraz sa-mi faca si mie o programare pentru revizie, zis si facut, Alkatraz o face, ajung la Craiova pe la ora 8 am ,asteptam pana vine domnisoara Carmen Ungureanu, responsabila clienti(care este de o incompetenta feroce)preia masina si ne informeaza sa ne intoarcem peste vreo doua ore.Plec cu prietenul Alkatraz sa bem si noi o cafea, ca oamenii ca de, nu ne-am vazut cam de multicel,mai o vorba, mai o poveste si trec cele 2 ore.Ne intoarcem la service, preiau masina ,verific uleiul,mi se parea ca are cam aceeasi culoare care a avut-o si inainte sa o bag in service ,ee zic ca poate a mai ramas ceva de samanta pe acolo si zic ca asta ar cam fi culoarea uleiului. PROSTIA mea e ca nu m-am uitat pe factura decat asa fictiv,la cantitatile de pe factura, ma refer la (ulei) ,achit si plecam la intalnirea care a urmat dupa asta (prietenii stiu de ce)!.Trece timpul si se apropie cea dea doua revizie anuala ,ce-mi zic hai sa ma uit un pic pe forum si sa vad cam cum mai stau preturile la revizii,si ca o comparatie scot factura si ce sa vezi ,minune dieselul meu sa transformat in benzinar ,mai exact ,masina care a intrat pe ordinul de reparatie in service a fost o Kia ceed 1.4 gsl lx best,nicidecum o Kia ceed 1.6 dsl crdi base, iar mecanicul care a preluat-o Iordachioiu Alin ,ce-a zis hai sa ma apuc de treaba,deschide capota si stupoare nu cred ca stia ce are in fata ochilor motor diesel sau motor pe benzina ,asa ca a luat fisa de reparatie a intors-o pe ambele parti,cum nu a gasit instructiunile de schimbare a uleiului cea zis hai ca il trecem ca l-am schimbat si asa se practica, dar asa se intampla pana la urma, tot adevarul iese la iveala (mai bine ati fi trecut pe factura 6 litri,nu 3.3 ca la benzina,poate asa nu va prindea nimeni ca nu ati schimbat nici uleiul nici filtrul de ulei,deficit in buget cam 188,91 ron ). Rusine sa va fie domnisoara CARMEN UNGUREANU si ALIN IORDACHIOIU pentru ca unii poate mai si muncesc pentru bani, nu fura!!! Ar cam trebui sa va dau putin prin judecata(dovada o am )poate pe viitor nu veti mai recurge la astfel de modalitati de prosteala! inca de o mie de ori RUSINE !!!
Asa ca dragi colegi de trafic, cand mai mergeti cu masinile la revizie nu va mai lasati prostiti ca mine ,sa vi se spuna reveniti, ca stim noi ce avem de facut! NU fratilor, stati acolo sa vedeti ce va schimba si ce nu.

deci sa inteleg k uleiul si filtrul nu au fost schimbate?ci doar facturate?