by Akbhar » 10 Mar 2010, 11:28
Mi se pare foarte grava situatia asta.
Respectivele inscrisuri, fiind stampilate si semnate, reprezinta acte oficiale emise de unitatea de service. Ca utilizator, nu ai nici pregatirea nici autoritatea necesara ca sa poti evalua corectitudinea si calitatea operatiilor efectuate in cadrul reviziilor (plus ca nu poti vedea exact ce se intampla cu masina in timpul reviziei), asa ca trebuie sa iei de bun ce scrie in fisele respective. Daca exista neconcordante intre realitate (de exemplu CRDi 2.0 vs GSL 1.6, intervale de service din manualul de utilizare) e o problema. Scuze ca 'asa e configurat sistemul', 'nu se poate modifica' nu sunt acceptabile.
In conditiile de fata eu as solicita urmatoarele:
- re-efectuarea reviziei in prezenta clientului - sa vezi ca se schimba uleiul, filtrele, se fac verificarile specificate in manualul de intretinere; evident se va face gratuit.
- eliberarea unei noi fise de service, completata corect.
De ce?
- in cazul unei probleme cu masina in perioada de garantie, daca ma adresez unei alte unitati service, aceasta poate solicita fisele de revizie, alaturi de caietul de garantie si poate refuza reparatia din cauza neconcordantelor.
- in cazul in care se doreste vanzarea masinii, cumparatorul poate verifica respectivele fise si daca gaseste neconcordante, valoarea masinii se diminueaza. Eu unul, daca as cumpara o masina folosita, as vrea sa vad istoricul de service detaliat, si as fi atent la astfel de amanunte. Mai ales in cazul Cee'd, unde garantia de 7 ani a fost un argument puternic de marketing, vreau ca totul sa fie ok.