Modelul ales de mine este similar cu cel de pe acest link:
http://www.clubafaceri.ro/director/stan ... rcare.htmlprodus chinezesc, fiabil dar destul de scump.
Poate fi aleasa si configuratia numai cu senzori sau numai cu camera video si atunci pretul este mai bun. Eu am cumparat kitt-ul prin martie cu mult inainte de achizitie pentru cealalta KIA pe care o alearga nevasta proprie si personala. Cum omu' isi face iarna car... am luat doua.
Sunt foarte multumit de calitatea heliomata a oglinzii insa atentie, efectul heliomat este permamnent si nu variabil, insa atat pe timp de zi cat si cu faza lunga in spate noapte,a este absolut ok si reconfortant.
Senzorii lucreaza foarte bine iar camera video trebuie reglata pe contrast si luminozitate mica pentru momentele cu soare foarte puternic. Sunt un pic nemultumit de calitatea microfonului atunci cand ascult convorbirea telefonica in boxele masinii pentru ca nu s-au sinchisit (deh, este un produs chinezesc) sa faca filtru de zgomot extern pentru acesta. Astfel la un volum mare (sunt cam surd, am fost DJ) celalalt se aude in telefonul propriu si trebuie sa ai grija de volumul in boxe.
In februarie-martie, piata era plina de acest produs, dar acum nu mai are nimeni. Cand este criza de bani, si exista cumparatori nu exista marfa...
Recomand numai instalarea camerei video din motivele deja explicate, prin nemontarea acestora fiind pierduta numai aproximarea distantei pana la obiect.