• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Cee'd cu cutie automata

Daca vrei un model KIA si ai un buget fix (sau nu), daca stii in mare parte ce vrei, dar ai nevoie de consiliere, pune intrebarea la aceasta sectiune si ai toate sansele sa primesti un raspuns!
Forum rules
Specificati in titlul topicului datele esentiale (model dorit, buget disponibil, etc) pentru a evita discutiile inutile.

Re: Cee'd cu cutie automata

Postby menta » 27 Apr 2009, 20:29

@rauwoitorul ... bi9ne ca nu ai luat-o pe Transalpina......Pe harta e trecut DRUM NATIONAL :D :D :D .

In rest ...numai bine tie cat si masinutei tale.
We shall go on to the end
we shall fight on the seas and oceans
we shall fight on the beaches
we shall fight on the landing grounds
we shall fight in the fields and in the streets
we shall fight in the hills
we shall never surrender
menta
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 1.4

Postby rauwoitorul » 27 Apr 2009, 21:06

Apropos' de drumul prin Valea Lotrului, atunci mi-am dat seama de calitatea cauciaocelor Michelin cu care o incalta cei de la KIA. Sincer, ma asteptam sa le intep prin bolovanii de pe macadamul drumului judetean "asfaltat". Nici o cuta. N-am crezut in verdictul dat la revizia de 15.000, cum ca nu au gasit nimic defect, asa ca i-am platit un test rar de suspensii (amortizoare, arcuri, etc.) a iesti in paramerii de masin noua.
Repet, drumul a fost groaznic, noi parcurgand de la 9 dimineata pana la ora 8 seara distanta de 75km. Abia la Valea Lotrului am dat de asfalt cu cratere si am putut sa rulam cu mai mult de 4km/h spre Voineasa.
Ca sa fiu bine inteles, subsemnatul nu iubeste masinile considerandu-le simple unelte. De aceea, laudele mele provin de la observatii neutre, fiind realmente placut surprins ca, cu aceasta garda, aceasta configuratie (1,4 manual, benzina, ABS) am putut face drumul respectiv fara defecte majore. La acest pret ma asteptam ca atunci cand am izbit-o cu "burta" de stancile reale de pe drumul forestier (zis judetean), mai mult chestiuni sa "cada".
De aceea, noua achizitie pe cutie automata mi se pare un super confort pentru acel tip de drum.
rauwoitorul

Model: Ceed HB
Motorizare: 1,6

Advertisement

Postby menta » 27 Apr 2009, 21:22

de unde pana unde ai mers......?
We shall go on to the end
we shall fight on the seas and oceans
we shall fight on the beaches
we shall fight on the landing grounds
we shall fight in the fields and in the streets
we shall fight in the hills
we shall never surrender
menta
Senior Member

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby rauwoitorul » 27 Apr 2009, 22:11

Paltinis, Rasinari, Cisnadie, Sadu, Rau Sadului (pana aici am avut asfalt si drum ci pietris tasat) dupa care calvarul, minunat totusi, Barajul de pe Sadu, Obarsia Lotrului pana la intersectia cu drumul spre Petrosani sau Voineasa. Fac aici o corectie, nu Lotru ci Sadu a fost raul pe langa care era drumul judetean cu pricina.
rauwoitorul

Advertisement

Postby bucatarulsef » 08 Jun 2009, 12:56

Salutare. sunt nou pe aici dar si un posesor de kia ceed sw 1.6 dissel cutie automata. si dau nota 10
bucatarulsef

Motorizare: 1.6

Advertisement

Postby iulian2007 » 08 Jun 2009, 14:38

asteptam mai multe detalii/impresii din partea ta, dar astea toate poate le pui intr-un Jurnal de Bord al tau, in sectiunea de forum corespunzatoare :thumbsup:
iulian2007

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby BIGCYF » 08 Jun 2009, 14:56

Bine ai venit :hello: @bucatarulsef pe forum si cum spunea si @iulian2007 te asteptam cu mai multe detalii/impresii despre KIutA ta :good:
BIGCYF

Motorizare: 1,4

Advertisement

Postby rauwoitorul » 08 Jun 2009, 15:47

Revin la 4200 km de la inceputul lui aprilie pana azi.
- confort in timpul conducerii, 10+++
- consum in Bucuresti (rulaj mare zilnic de la SAI la Universitate pana la Sellgros Sudului) - 420 km cu 45 litri, consum constant +_20 km, adica 10,6- 10,7 la suta
- cu aer conditionat si peste 140km/h in afara orasului 8,2 l/100 sau 6,7/100 cu aer conditionat si viteza de 95km/h
- confort de la faptul ca din cauza oboselii nu mai "scap" motorul spre inchidere la plecare la semafor, 10++++++
- nu m-am dat niciodata in vant dupa chestii de lux la o masina dar volanul in piele chiar are un confort tactil semnificativ chiar si dupa 4000 km.
- am adaugat un singur accesoriu fata de configuratia de baza: oglinda heliomata cu bluetooth, radio FM si camera video. la cat conduc zilnic, oricat de "zmeu" m-as da, parcarea este mai rapida si mai sigura cand poti "lipi" masina de cea din spate in timpul manevrelor. Nu i-am mai montat si senzorii de parcare din dotare in primul rand de lene si in al doilea rand pentru ca la un parcurs zilnic mare este imposibil sa nu ti-o "traga" cel putin o data pe an cineva din spate. Si atunci distractia este mare, alt spoiler, alti senzori, timp pierdut iar eu sunt foarte lenes.
- nu a trecut de 197 kmh/h pe autostrada nici daca am rugat-o frumos
- am testat mai multe benzinarii dar cel mai bine imi raspunde cu banalul CO95 de la AGIP (mai putin statia de la Rahova - MacDonalds)
- neasteptat de "excelenta" configuratia de la Cee'd 1,6 pe automata.
- CD-ul cam sare la drum accidentat - lucru care nu mi s-a intamplat niciodata pe Blaupunkt montate pe Logan si Solenza.
- in continuare imi exprim dezolarea ca am becuri la oglinda pentru fard dar KIA s-a zgarcit sa-i puna lumina jos la portiera ca sa vezi unde calci noaptea si sa fi mai bine vazut cu portiera deschisa de cel care vine. Da' o sa-i pun eu ca nu ma costa decat lapma, firele si montajul.
Pentru orice intrebari sunt al vostru la urmatoarea postare.
rauwoitorul

Advertisement

Postby Arnold12 » 08 Jun 2009, 16:01

rauwoitorul wrote:Pentru orice intrebari sunt al vostru la urmatoarea postare.

Prima intrebare, dc nu iti faci un JB?
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby Akbhar » 08 Jun 2009, 17:31

rauwoitorul wrote:..
- am adaugat un singur accesoriu fata de configuratia de baza: oglinda heliomata cu bluetooth, radio FM si camera video.

Ma intereseaza si pe mine o oglina retorvizoare heliomata. Poti da mai multe detalii de unde ai cumparat-o? Esti multumit de modul in care functioneaza?
Kompass Blue ODO: 65.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

PreviousNext

Return to Consiliere achizitie auto

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views