si in cazul nostru, cea de 1,4 a fost luata in 2007.
si atunci dar si anul asta a contat raportul pret-garantie-dotari. cel putin, vara trecuta am fost cu cea de 1,4 pe un drum forestier intre Petrosani si Paltinis in care credeam ca voi distruge aceasta masina, localnicii spunand ca pe acolo de abia treceau tractoarele sau ARO, insa, nu a avut nici pe naiba. am cam nimerit cu ea precum snobii care se duc cu adidasi si pantofi cu toc pe munte, dar pe harta drumul era trecut ca drum secundar judetean asfaltat. un produs cu aceasta garantie de timp nu poate fi un bluf pentru ca la numarul de vanzari inregistrat de la lansare, KIA ar fi fost sufocata de reclamatii.
am optat pentru cutie automata pentru ca, la 16.000 euro TVA inclus, nimeni nu da motor de 1,6, climatronic, cutie automata, ABS+ESP, geamuri spate elctrice, dimmer lumini bord, lumini pozitii follow-up, jante aliaj, vopsea metalizata ca si configuratie de baza.
singura dezamagire este ca i-au pus lumina cu comutator la parasolare (LA AMBELE!!!!!!) eu naintelegand prea bine la ce foloseste concret acest detaliu, in schimb, nu-i pun lumina la extrema pe portiera pentru pozitia usa deschisa...

cum zicea si agentul de vanzari, la KIA cand vin doamne si domnisoare conteaza doar doua dotari: vopseaua de pe caroserie si lumina la parasolar pentru oglinjoara