• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Sa spunem lucrurilor pe nume !

Discutii generale, barfe, din batrani auzite...
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Sa spunem lucrurilor pe nume !

Postby DragosKIA » 17 Sep 2009, 21:41

Esti un tip destept, prezinti elevat anumite detalii, dar analizand atent cele scrise de tine, modul in care citezi niste posturi, in care prezinti anumite idei (bolduite, cu caps), imi dau seama ca ai depus mult efort in a realiza acest topic, respectiv posturile tale si nu te inteleg .
Incerci sa afli adevarul? Vrei ca userii banati sa fie ''debanati'' pentru aflarea adevarului? Ce se va intampla?Un alt topic in care userii mai ambitiosi si cu ''ura acumulata'' vor face ''greseli'' fata de noi, cei care i-am ajutat, dar mai presus fata de ei ca oameni
Nu vreau sa zic ca nu s-a intamplat nimic, ca nu ma intereseaza, dar te intreb sincer: Te simti mai bine, mai barbat, instigand, uneltind diabolic uneori? In conditii normale, m-as bucura ca aici, pe CKR, exista useri care isi dau interesul pt binele proprietarilor de masini KIA si ii sustin pana in panzele albe la greu, dar sincer, nu cred ca faci parte din acest grup.
Ii reprosezi lui@Devilson ca ti-a indicat un distribuitor pt un produs care te interesa si tu l-ai gasit mai ieftin. Toata lumea are net, gaseste o oferta, mai cauta, mai gaseste alta, analizeaza si alege. Exista topicuri de interes general pt un tip de produs, in care fiecare putem sa postam impresii, furnizori, etc. si exista topicuri dedicate unor distribuitori, care fata de oferta afisata pe site-ul propriu, ofera, noua, un discount si in care in acestea ar trebui sa postam intrebari legate de produsele comercializate sau eventuale comenzi. Pacat ca iti bati joc de munca lui, de efortul lui, printr-o remarca nelalocul ei.
Ne indemni sa DISCUTAM la Olanesti despre ultimele evenimente pe CKR. Te intereseaza subiectul?Vad ca rezervi destul din timpul tau acestui lucru. De ce nu vii la Olanesti sa afli adevarul?Dai dovada de lasitate ca intotdeauna, e mai usor din fata monitorului. Sau poate ai alt program...
Sincer, prin interventia ta nu ai facut altceva decat sa-mi confirmi impresia generala
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Model: Alta marca
Motorizare: 2.0

Postby menta » 18 Sep 2009, 04:28

1. "lepsa" - trecand peste starea drumului, am doua treburi de reprosat, chestii pe care le spun acum chiar daca am vrut sa-i zic in fata persoanei respective, nu pe mess, forum, telefon, mail...in fata si imi cer scuze pt asta.
- noi fiind obisnuiti sa punem totul la comun, prietena mea a intrebat fetele de la braila care erau ajunse inaintea noastra acolo unde pune "crantanelele" iar raspunsul a cazut cam asa "le pui unde vrei, fiecare e cu ce a adus"; si nu era sotia lui iulian sau a lui c.mihai. Pai dragilor, cei care au fost stiu, ce trebuia sa fac in acest caz, sa imi leg bidoanele de vin de mana si sa le beau singur iar pe gratar sa prajesc 5 mici si o pulpa de pui?
- la gratar am stat asa in prima seara: eu, c.mihai, arnold si xp-kry, acesta din urma a stat cat si-a pajit friptura adusa de acasa. A doua zi cand vorbeam intre noi cum si cand facem gratarul. comentariul feminin a fost "da ce draga vrei sa il facem tot noi?"....de parca ea facuse gratarul prima data iar eu si arnold am fost invizibili.

2. "marcuta" - De ce a disparut acest user mosule? Nu am fost la craiova, de fapt am fost dar nu am stat. De aici.... coltul-barfa-f32/fapte-omenie-multumiri-apreciere-t1545.html#p28230 am impresia ca nu userii au suparat-o nu? Daca nu userii, cine?

3. Daca dragon, doberman etc. se ascund dupa monitor, de ce nu apari tu la Olanesti (atentie: Olanesti nu Baile Felix) sa rezolvi problemele forumului?

4. "topicuri sterse" - "Popa nu canta de 2 ori pt o baba surda". Marea majoritate a userilor activi au citit. Alt proverb...."Cauta si vei gasi."
4.1 Tu nu ai voie sa ai motive de nemultumire pentru ca pana acum ti-au fost tolerate toate posturile aiurea.... "nemultumitului i se ia darul"

5."Cum sa-ti bati joc de munca unui om" - sa dea Dumnezeu sa te zbati si tu pt comunitate si sa patesti la fel. Singurul care s-a documentat si a aratat ca are "coloana vertebrala" dupa ce a comentat pretul a fost @stenso. Jos palaria.
Ai luat cozile de maturi pt ecologizare, daca intra unu pe forum si se batea cu pumnu in piept ca el a vazut cu 2 lei...nu cu 5 sau cat dracu au fost....ca ale tale sunt scumpe dar in timp ce tu alergai prin bricostoare si parktikere, pe timpul tau pe benzina ta... pe banii tai....el statea frumos acasa linistit....cum te simteai?

6."reduceri" - asta era oferta. Nu trebuia comentat nimic. Nu le produce devilson. Daca altul vine cu o oferta mai buna, de acolo se va cumpara. (vezi filtre polen cu carbon si paravanturi )
Nu toate ofertele firmei cu care a vorbit devilson sunt cele mai ieftine (vezi paravanturile, de aceea am si cautat in alta parte). Crezi ca ionut75 si devilson plang ca s-au gasit oferte mai bune? Suna si tu pe la firme, negociaza, vino cu oferte mai bune, fa ceva pt useri, pentru comunitate. Apropo....parca de asta sa plecat de pe Clubkia, pt ca nu se facea nimic pt comunitate, pentru ca nu se sprijinea userul de rand, nu pentru posturi offtopic sterse.

7. "Useri banati". La mine in casa, daca te rog sa incetezi un subiect si nu o faci - te dau afara, daca ma faci javra - te rup cu bataia. Imi pare rau ca s-a mers pana acum pe bun simt si nu a fost regulament.

pe alt forum auto am luat warn pentru ca am postat la vanzari/cumparari dublu post, din cauza netului care mergea aiurea am pus de 2 ori din greseala, + inca unul pt ca am prescurtat "trebuie" cu "tb" si nu m-am rasculat nene dar am carat luni de zile warnul ala cu mine, il vedeam mereu sub avatar, ma enerva dar am cascat ochii la ce fac. E dictatura acolo?....nu....este doar regulament....vorba lor.... "Se urmeaza, se respecta sau .. se cauta alt forum".

Si acum de la noi:

announces/reguli-pentru-introducerea-mesajelor-t7.html

4. Nu deviati de la subiectul topicului si nu puneti intrebari pe teme diferite in acelasi topic.

S-a plecat de la stergatoare... si unde s-a ajuns acolo? Oare puctul 4 de mai sus nu o fi fost incalcat?

Asta este ultimul post pe care il scriu pe aceasta tema.
We shall go on to the end
we shall fight on the seas and oceans
we shall fight on the beaches
we shall fight on the landing grounds
we shall fight in the fields and in the streets
we shall fight in the hills
we shall never surrender
menta
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby petry_1776 » 18 Sep 2009, 10:23

Ok, si cu asta balciul a luat sfarsit, @MosCraciun, te rog de acum inainte sa ceri socoteala personal, nu ma intereseaza forma atata timp cat nu e pe forum, celui care consideri ca te-a deranjat, sau altele. TOTI din staff si nu numai suntem destul de maturi sa gandim si singuri, suntem prea multi ca sa fim orbi si sa ne supunem unui singur om. Daca ai ceva constructiv de facut pentru aceasta comunitate, te invit cu placere s-o faci, DAR sa NU-ti bati joc de munca unui om.
Din acest moment, orice flame de genul celor de mai sus postate ulterior mesajului meu vor fi considerate abatere de la bunul simt si lipsa de respect fata de utilizatorii acestui forum si se va actiona ca atare. Acest topic il inchid. @MosCraciun considera ca acesta este un avertisment, urmatoarea actiune va fi BAN.
Pentru cei care nu stiu, acest forum este un forum AUTO si nu de tras la raspundere. Oriunde am intrat, moderatorii nu erau trasi la raspundere si nu se statea atata la taclale ca ce, ca de ce. Au fost motive intemeiate, daca tu nu ai apucat sa vezi si sa-ti intiparesti bine discutia aceea de la care s-au incins spiritele, scuze, dar nu este vina noastra, Nu suntem obligati sa dam socoteala oricui, iar decizia moderatorului ramane VALABILA. Moderatorul are intotdeauna dreptate. Ca atare, avand in vedere ca @Doberman a fost pe faza la acea discutie, l-am lasat pe el sa modereze, dar si eu as fi procedat la fel. Nu mi se pare normal, ca indiferent cine esti, indiferent pe cine sustii, indiferent ca ai sau nu dreptate, indiferent ca stii sau NU despre ce este vorba in acea discutie, repet, nu mi se pare de bun simt sa faci un moderator "Javra", sau oricum altcumva, motiv pentru care @marius_gl si-a luat BAN.
Si in curand va veni si regulamentul mult solicitat!
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR
ODO: 38.666 km
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Model: Ceed HB
Motorizare: 1,6 90cp

Advertisement

Previous

Return to Coltul de barfa

• { RELATED_TOPICS }
    Replies