• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Poze ... nud :)

Discutii generale, barfe, din batrani auzite...
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Poze ... nud :)

Postby petry_1776 » 30 Mar 2010, 10:43

Super arata, desi un pic suparata, a fost foarte cuminte la tuns, pana la labutele din fata, unde daca nu o tineam bine se repezea sa muste din aparatul de tuns :rotfl:
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR
ODO: 38.666 km
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Model: Ceed HB
Motorizare: 1,6 90cp

Postby luciang » 30 Mar 2010, 10:51

Nu stiu cat de suparata e, ca nu prea pare. Da stiu ca eu cand aveam pisica (adica o birmana imensa) nu ar fi stat nici de voie nici de nevoie la tuns. Statea doar la pieptanat si la mangaieri desigur. Desi si acolo numai cand avea ea pofta. Dar nu mi-a trecut niciodata prin cap sa o dezbrac de blana ei. Cert e ca Zuzu vad ca e obisnuita cu fara de blanita. Insa acum nu zburda mai mult prin casa ca e mai usoara?
DJ 23 AKI - Cee'd 1.4 BEST Piston Grey si acum ....putin peste 31000 km. "And counting...."Image
luciang

Motorizare: 1,4

Advertisement

Postby petry_1776 » 30 Mar 2010, 11:02

A stat ghemuita cu capul ascuns in bluza mea :D asa, ca strutul. Ideea mi-a venit anul trecut de la o prietena care are vreo doi persani si pe care ii tunde in fiecare primavara. Zuza nu sta la periat, ne alergam prin casa si tot ea castiga, plus ca e atat de multa blana de iarna ca peria nu face fata. Iti dai seama ca era suparata dupa figura, cand are urechile lasate pe spate inseamna ca nu-i convine ceva. Este foarte expresiva, dar si cuminte. I-am facut si vaccinul anual asa ca a avut multe motive sa se supere pe mine. Ca atare, nu mi-a adresat nici un "cuvant" in drum spre casa si m-a tratat cu spatele pana am ajuns in parcare. Cand a vazut ca am adus-o chiar acasa din fata blocului a vrut s-o las pe jos :D era super fericita. Si zburda oricum :rotfl: numai eu sa fiu apta ca singura nu are chef :rotfl:
Ce e super la tuns, este ca toata vara am scapat de par de pisica din casa! :yahoo:
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR
ODO: 38.666 km
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Motorizare: 1,6 90cp

Advertisement

Postby Magda » 31 Mar 2010, 22:10

Arata bestial :D .
Auzi la tine, sa-i dai jos blanita. :grin:
Parca n-ar fi zuza. Pai cum sa nu-mi sara pe cap cand vin pe la voi, ce numai ea sa fie fara par? Sa mai fie si altele. Acum imi explic de ce imi sare pe cap. :D :rotfl:
Magda

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Previous

Return to Coltul de barfa

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post