GabiKia wrote:Si acelasi lucru se va intampla si atunci cand ni se va intoarce vizita.
Nu stiu daca s-a stabilit ceva in privinta asta (perioada / locatie) dar s-a luat in calcul invitarea userilor clubkia.ro ?
Aici ma refer desigur la acea majoritate de oameni normali care ar dori sa participe la eveniment si care ar trebui sa aiba siguranta ca
nu vor fi intorsi din drum.
Fac referire, desigur la evenimentele din trecut cand, asa cum mi-ati povestit, s-a sugerat ca este mai bine ca membrii clubkiaromania.ro sa nu participe la Coloana organizata de ei. Ceea ce este absolut sigur este faptul ca eu
n-am vazut nicio invitatie oficiala pe forumul clubkia.ro.
Clubkiaromania.ro si-ar putea calca pe orgolii si sa invite OFICIAL TOTI CONDUCATORII KIA (indiferent de rasa, sex, religie, apartenenta la un forum,

) la un asemenea eveniment ?
Si pentru ca tot am inceput sa visez... ce ar fi daca aceasta intalnire ar avea loc la Giurgiu - Ruse, intr-o coloana peste pod, filmata cum trebuie si care ar fi MULT MAI USOR de omologat.
Eu nu i-am cunoscut pe baietii din Bulgaria, dar sunt sigur ca lansarea unei "manusi" catre ei, ca reprezentanti ai Bulgariei, ar aduna un numar suficient de mare pentru a depasi 100 de masini "bulgaresti".
Hai c-am luat-o razna ...