Azi cred ca e ceva in aer. Am fost plecat cu o masina de la munca pana in Pipera. Cred ca daca nu eram atent intrau in mine 4 masini. Prima pe Barbu Vacarescu chiar la iesirea din benzinaria Petrom (pana in Billa ), a doua pe pod la Baneasa unde se lucreaza la sina de tranvai eu pe banda 2 el pe 1 si a schimbat banda fara semnalizare si fara sa se asigura ca are loc si timp , a treia pe Aleea Privighetorilor inainte de Gradina Zoologica cand vii dinspre DN1 cand s-a gasit un bizon sa depaseasca si nu mai avea loc sa intre inapoi pe banda obligandu-ma sa franez destul de tare ca sa ii fac loc altfel cred ca intra in mine iar ultima la intoarcere spre munca chiar la semaforul din intersectia de la Baneasa de sus ( deasupra pasajului ) eu faceam stanga pe Aerogarii iar unul care era pe banda de mers inainte mi-a taiat calea sa faca si el stanga . Pe ultimul chiar imi pare rau ca nu l-am lovit . Dupa ce ca a fost magar tot el apoi era nervos ca l-am claxonat si i-am batut obrazu`.
Daca eram cu masina mea cred ca innebuneam de draci daca ma lovea vreunul. Bine ca am scapat si de abia astept sa se termine ziua asta.
De abia astept sa se faca iar frumos afara, cum da putina ploaie cum ies cu masinile toti soferii de duminica si se face un haos pe drumuri.

Pe Alexandru Borneanu e sens unic, cu 2 benzi, banda 1 obligatoriu la dreapta, banda 2 obligatoriu la stanga. Tipa s-a incadrat pe 1, s-a basicat cand am claxonat-o si nu am lasat-o sa imi taie fata pentru stanga. Nu a fost frumos ce am facut, dar a fost nesimtita. Era a 3-a masina la semafor pe oricare banda, deci nu avea nici o scuza sa nu se incadreze corect. In plus, mai e si urata.