Un vanzator de pepeni, striga tare: AVEM PEPENI CU GUST DE ORICE!!! AVEM PEPENI CU GUST DE ORICE!!!
La care un baiat, cu o masina traznet, se opreste si ii spune vanzatorului:
-Haideti, domnule, chiar aveti pepeni cu gust de orice?!
-Da, domnule, spuneti unul...
-Pepene cu gust de branza aveti?
Se uita vanzatorul in gramada, il gaseste, il incearca si ii da sa guste.
Gusta el, zice "da domnule, chiar asa este, cred te-am nimerit cu asta"
Vanzatorul:
-Spune altul.
-Pepene cu gust de carne aveti?
-Oooo, da, asta se vinde cel mai bine, face vanzatorul, cauta pepenele si ii da si gusta
-Hmmm, da, zici ca e gratar, da bun...domnule, hai ca iti mai incerc unul, daca il ai si pe asta inseamna k esti tare... pepene cu gust de pi*da aveti?
Vanzatorul:
-Oooo, nu stiu, stai sa vad... se uita vanzatorul, gaseste, face cep si ii da sa guste
Gusta asta... zice:
-Ba asta cam are gust de c***t.
Vanzatorul:
-AAAA, SCUZE MAI, ROTESTE-L PUTIN.....
Iepurasul se plimba prin luminis cu o pereche de role rosii, noi-noute. Cum se plimba el asa se întâlneste cu ursul, care zăcea mangă într-un sant. Ursul, văzând rolele cool ale iepurasului, îl întreabă:
- Măi iepurasule, de unde ai avut atâtia bani să-ti cumperi o pereche de role asa misto ?
- Mai ursule, eu nu îmi beau ca tine toti banii, ci îi economisesc si astfel reusesc să-mi cumpăr tot ce îmi doresc !
A doua zi, iepurasul apare în pădure cu o bicicletă rosie nou-noută. Ursul, beat mangă într-un sant îl întreabă:
- Măi iepurasule, de unde ai avut atâtia bani să-ti cumperi o bicicletă asa misto ?
- Băi ursule, eu nu îmi beau toti banii, zăcând apoi în grămada aia de sticle de votcă, rachiu, vin, etc. Eu îi economisesc si pot astfel să-mi cumpăr orice.
A treia zi, iepurasul apare la volanul unui Ferrari rosu, nou-nout. Îl caută el pe urs, dar ursul nicăieri. Dintr-o dată, în fata lui apare un elicopter albastru, nou-nout, iar în el, nimeni altul decât ursul nostru, într-un costum Giorgio Armani albastru si nou-nout.
Iepurasul: ... cum? Nu se poate!
- Ba se poate că am vândut sticlele goale.
Un iepuras voia să facă niste clătite. Avea ingrediente pentru 20 de clătite, dar nu avea tigaia în care să le facă. Se hotărăste să împrumute de la urs.
Pe drum se gândea:
- Dacă ursul o să mă întrebe pentru ce-mi trebuie tigaia, îi spun că vreau să fac 20 de clătite. Si dacă o să vrea si el 5? Nu-i nimic. Eu sunt mic, îmi ajung 15, lui nu-i ajung că el e mare. Dar dacă o să vrea 10 ? Nu-i nimic ! Eu sunt mic, îmi ajung 10, lui nu-i ajung că el e mare. Dar dacă o să vrea 15?
Tot gândindu-se el asa, ajunge la usa ursului si nervos îi spune :
- Mă ursule ! Ai o tigaie ?
- Da ! răspunde ursul.
- Îmi bag p**a în tigaia ta.