• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Ati participat La Coloana ClubKia.ro ?

Discutii generale, barfe, din batrani auzite...
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Ati participat La Coloana ClubKia.ro ?

Postby Devilson » 12 Mar 2009, 20:33

Mos Craciun, tot respectu' ca ai venit cu nikul tau de dincolo :hello:
nu ca alti "membri scarbiti si broaste furioase".
eu sunt un alt banat dinkolo...ca multi altii de aici....dar nu-i bai.
referitor la cele zise de tine...eu zic ca nu are rost sa mai redeskidem acest subiect. hai sa vb de masini, de fotbal, sa zicem bancuri, retete culinare....avem de toate...vorba cantecului. altfel risti sa creezi animozitati poate fara sa-ti dai seama. unele ambitii personale ale anumitor persoane nu trebuie insusite de toata lumea. hai sa fim cu toti prieteni aici si daca tot ai intrat la noi... sa vb despre ce ne intereseaza cu adevarat: KIA CEED, SORENTO, SPORTAGE, RIO...ETC.
cat suntem inca pe pace....eu iti zic BINE AI VENIT. :hello:

Alcatraz, despre ce accident este vorba? ce s-a intamplat?
Cum spun stramosii nostri latini:
Non importa la carosseria - motori e tutti.. :D
J.B.
GREEN from 30550 km :D
Devilson
Senior Member

Model: Ceed HB
Motorizare: rocket

Postby MosCraciun » 12 Mar 2009, 20:46

Salut, nick-ul meu la clubkia.ro este MosNicolae.

Referitor la accident... 4 masini din coloana s-au accidentat. Am pus link in postul anterior.

Referitor la "nu are rost sa mai redeskidem acest subiect", vad ca multa lume este destul de aprinsa...
Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur !

http://www.ImaginiDinBucuresti.ro
MosCraciun

Model: Ceed SW
Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby Devilson » 12 Mar 2009, 21:01

MosCraciun, imi pare sincer rau pt acei oameni care s-au dus acolo sa faca ceva si s-au intors cu masinile botite.
Multa lume este aprinsa pe tema acestui subiect pt ca mai multi useri de dinkolo au intrat cu fel de fel de nikuri (membru scarbit, broasca furioasa, membru-fund-dator, etc) si au inceput sa posteze comentarii jignitoare la adresa sotiilor noastre, sa jigneasca anumiti useri de aici, sa arunce cu vorbe aiurea....etc...etc..etc. avem dovezi care sustin ceea ce spun eu acum.
un singur user de dinkolo a avut taria sa se logheze aici cu nikul de dinkolo...si ERA O FEMEIE: MIKI. tot respectul pt ea...si pt toti cei care isi spun parerile cu nikurile lor reale....si fara sa jigneasca lumea. barbatii nu au avut curaj sa intre cu nikul lor....le-a dat clasa O FEMEIE....care a avut curaj. asta zice multe despre caracterul acelor oameni.
de asta zic ca poate e mai bine sa pastram linistea care este de ceva timp. ei sa faca ce stiu ei....noi sa facem ce stim noi.

numai bine :hello:
Cum spun stramosii nostri latini:
Non importa la carosseria - motori e tutti.. :D
J.B.
GREEN from 30550 km :D
Devilson
Senior Member

Motorizare: rocket

Advertisement

Postby Magda » 12 Mar 2009, 21:02

MosCraciun wrote:In acest topic vroiam sa aflu daca a existat vreun membru clubkiaromania.ro care a fost impiedicat sa participe la coloana. Repet, nu desfasor o ancheta, nu agit spiritele... Este o intrebare simpla la care astept raspunsuri simple.

LeCCa wrote:e oficial. am fost in seara asta in piata constitutiei.
toti userii clubkiaromania nu au ce cauta la intalnirea nationala de la brasov, si mai ales la tentativa de record.
daca fiecare isi vedea de treaba lui cred ca nu se mai intampla asta, dar cand si ei au ceva pe bibilica si voi vreti sa rascoliti rahatul la asta se ajunge.
oficial imi dau jos stickerele, il mai tin pe cel cu clubkia.ro doar pt a participa la record si pt a ajuta la omologare, dupa care il voi da jos si pe acela si ma retrag din ambele cluburi. asta e, pana la urma nu poti sa impaci si capra si varza. o sa fiu doar un om cu kia proceed care isi vede de treaba lui...
ciao si succes in ce vreti voi sa faceti :hello:

Asta este raspunsul simplu si la obiect.
Magda

Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby ionut.popescu » 12 Mar 2009, 21:08

Multumim @Magda pentru raspunsul scurt, prompt si la obiect. Dorim sa nu mai discutam pe acest forum, despre actiunile stimabililor colegi de pe ClubKia.

Acest topic il putem considera inchis deoarece raspunsul la intrebarea ridicata de @MosCraciun a fost dat.
In cazul in care se mai scrie ceva, imi iau dreptul de a inchide acest topic fara alt anunt prealabil.

Multumesc :hello:
ODO: 28.000 km
ionut.popescu

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby MosCraciun » 12 Mar 2009, 21:11

:oops:
Acum inteleg.

Scuze, dar eu, in cautari, n-am gasit acest post. Ultimul post era de genul " voi merge cu ambele stickere", apoi nu mai revenea cu detalii.

O sa-i trimit un PM lui Lecca... O sa incep sa sap pe clubkia.ro despre istoricul animozitatilor si apoi voi deschide un topic si acolo. Poate primesc ban ... :lol:

Multumesc, Magda.
Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma apar singur !

http://www.ImaginiDinBucuresti.ro
MosCraciun

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby Arnold12 » 12 Mar 2009, 21:18

MosCraciun wrote:: O sa incep sa sap pe clubkia.ro despre istoricul animozitatilor

O sa sapi de pomana ca tot ce nu le place se sterge.

P.S. - poti citi aici coltul-de-barfa-f32/raspundem-minciunilor-si-dezinformarii-practicate-de-clubkia-t569-250.html
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement