Arnold12 wrote:
Asa, acum lucram cu materialul clientului![]()
Deci, ce ai comandat tu acolo sunt cele 3 filtre, CORECT?
Din cite inteleg eu la ora asta din noapte transportul a fost 20 PLN, adica dupa BNR 21.08 RON.
Ete, mai jos pritenul tau @sender zice ca la aceleasi 3 filtre transportul costa 13 RON, adica dupa BNR 12.33 PLN.
Daca 21.08 ron cit ai dat tu pe transport e mai putin decit 13 ron imi cer scuze, daca nu estenu ma intereseaza scuzele tale
![]()
![]()
sender78 wrote:Uite preturile pentru filtre:
f.polen 25 zt = 30.5 ron
f. aer original 39.82 zt = 48.58 ron
f ulei benzina original 18.68 zt = 23.35 ron
Transportul pana in tara a celor de mai sus este de 13 ron
Total = 115.43 ron
f. motorina original 115 zt = 140.3 ron
Pt @Konvict priveste aici diverse-f265/group-buy-kia-polonia-t4692.html?hilit=group%20buy#p66680 e opera ta, nu se mai intelege nimic, nu se mai poate folosi informatia care a fost acolo, cred ca esti fericit ca ai reusit sa iti atingi scopul. Asa e in romanica, nu putem construi dar putem distruge. Succesuri pe mai departe stimabile.
esti atat de dus cu pluta incat refuzi sa intelegi ca sender ia CURS NEGOCIAT DE 1.22 CU TOT CU DISCOUNT DE 5% cand cursul BNR este de 1.05 ???
iar tu te bucuri ca te scorti mai iefitn cu 10 lei la un transport la comun cand omu fura pe toata lumea cu 10-15% din suma ?
iti meriti soarta.
edit: sa nu mai vorbesc de faptul ca esti un om de 2 lei care nici macar nu e capabil sa se tina de cuvant si sa-si ceara scuze cand i s-a dovedit concret ca a gresit.
cred ca pe scara evoulutiei esti hrana amibelor.

nu ma intereseaza scuzele tale