Salutare,
Am venit de la Cornu si n-am mai avut rabdare pana dimineata, asa ca ....... uitati si pozele :
http://picasaweb.google.com/ionutiordac ... T15122008#Asadar, intalnirea membrilor clubului KIA Romania a avut loc asa cum era stabilit incepand cu ora 16.00.
Trebuie sa precizam pentru inceput datele pentru noua locatie ERSTE Pitesti, locatie la care sunt asteptati atat pitestenii posesori de KIA cat si toti cei din zonele limitrofe care doresc sa beneficieze de ''servicii profesioniste conform standardelor KIA'' ca sa-l citez pe Dl Director General POPA :
ERSTE AUTOMOBILE
Dealer Autorizat KIA
Show Room si Service DN 65B Km 4+475
Tel/Fax : 0248 210129
Dupa cum se poate remarca si din poze am fost placut surprinsi sa constatam urmatoarele :
- service-ul are aparatura noua si de ultima generatie, printre altele vopsitorie noua, instalatie de indreptat caroserie cu programare electronica (sa ma corecteze cineva daca nu este acesta cel mai bun termen), program de diagnoza computerizata, magazie de piese si consumabile.
- atat Dl Popa, Dl Bajan - Director Service cat si mecanicul care se va ocupa de revizii (scuze dar nu am retinut numele) ne-au oferit informatii tehnice pretioase (Dragos chiar a beneficiat de mai multe ) si ne-a raspuns la toate intrebarile
- intalnirea a decurs chiar f bine - am fost primiti calduros si am putut sa vizitam service-ul.
DE RETINUT : Incepand din primavara anului 2009 putem face si ITP-ul la noul sediu ERSTE. Pentru revizii se face mai intai programare la numarul de telefon specificat mai sus.
Nu in ultimul rand multumim echipei ERSTE Pitesti si in special Dlui Director General POPA pentru facilitarea acestei intalniri si pentru ''surpriza'' facuta (prietenii stiu de ce !!!).
Astazi s-a vazut inca o data ca cei de la KIA Pitesti stiu si pot sa ofere servicii profesioniste clientilor si in after market.