• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Piatra Neamt- intilnire stabilita

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Piatra Neamt- intilnire stabilita

Postby bogdanf » 24 Jun 2009, 17:47

Salutari familiei "laurmic" din partea familiei "bogdanf". :) Intilnirea a avut loc in Piatra Neamt, din pacate doar cu Perluta. Kia-uta mea este in service Bacau de dimineata.
Prin bunavointa lui Laurentiu ne-am procopsit cu o gramada de stickere si flyere pe care le vom distribui prin Piatra in perioada urmatoare, am schimbat pareri despre "iubitele" proprii (masini....), despre activitatea ca membri ai clubului si nu in ultimul rand ne-am simtit f.bine alaturi de doi parinti simpatici (sa le creasca mare si frumos fiul din dotare).
Poze gasiti in album, aici:http://picasaweb.google.com/popabf/KIAUteIntilnite#5350916849908162386 si http://picasaweb.google.com/popabf/KIAUteIntilnite#5350916854342091746.
Kia Cee'd Sporty Wagon - Machine Silver - 1.4 GSL MT Best
Album foto
Jurnal de Bord
Image
bogdanf

Model: Ceed SW
Motorizare: 1396 cmc/ 109 CP

Re: Piatra Neamt- intilnire stabilita

Postby laurmic » 24 Jun 2009, 19:01

Ma bucur ca am cunoscut o familie superba aici in Piatra Neamt . O intalnire spontana adica nimic aranjat , eu am descins in Piatra, am sunat, @bogdanf era la Bacau in service si in 2,5 h ne-am intalnit. Am dezbatut "probleme importante". In final o intalnire mica dar frumoasa cum se fac in CKR si inca doi superprieteni in plus care au promis o reintoarcere a vizitei :D
PS Internetul aici in munti vine mai greu printre pomi :D si mie tare dor de toti de pe forum . Va salutam cu drag si abia asteptam sa va revedem. Fam laurmic pentru toti membrii CKR. :wave: :wave: :wave:
Jurnal
ODO 71000 km
laurmic
Senior Member

Motorizare: 1,6 CRDI

Advertisement

Postby Devilson » 24 Jun 2009, 19:30

bravo si felicitari :hello: ce poate sa faca o masina :yahoo:
Cum spun stramosii nostri latini:
Non importa la carosseria - motori e tutti.. :D
J.B.
GREEN from 30550 km :D
Devilson
Senior Member

Model: Ceed HB
Motorizare: rocket

Advertisement

Postby Magda » 24 Jun 2009, 19:58

Pai de, astai viata? :snooty: Unii sunt in concediu si se plimba, altii dau examene si muncesc. :banghead:
Felicitari de intalnire, frumos si concediu placut incontinuare, ne vine randul si noua. :yahoo:
Poze ceva, o maslina o atentie?
Si noua ne este dor de voi si bucurati-va de zile calduroase si locuri frumoase. :hello:
Magda

Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby iulian2007 » 24 Jun 2009, 20:04

la mai multe intalniri si la voi la Piatra :yahoo:
iulian2007

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby floricikro » 24 Jun 2009, 20:50

:cry: :cry: este al treilea mesaj pe care incerc sa-l scriu...mereu, dupa ce-l scriu...dispare....sa fie de vina netu?!?!? orange-ul ?!?!? doamne, imi vine sa :cry: :cry: intr-una....si, scrisesem asa de frumos....ca si alexandru vlahuta, ca tot am vizitat io azi, casa memoriala, ca sa fiu sigura ca se salveaza il trimit pe acesta si revin......
floricikro

Model: Alta marca
Motorizare: 1

Advertisement

Postby floricikro » 24 Jun 2009, 21:06

...stabilita, nestabilita,...intalnirea de azi de la Piatra Neamt, cu @laurmic si familia minunata @bogdanf a fost frumoasa.....am socilizat frumos si mult alaturi de PERLUTA doar....., din pacate KIUTZA familiei @bogdanf era in service....asa ca ne vom cunoaste la urmatoare intalnire, probabil la Bucuresti ?!?!? :wink: ,....am discutat mult si frumos aspecte legate de intalnirile de la Mioveni, Braila, Craiova.....despre forum, respectiv discutiile pe care le purtam si ne-am bucurat tare mult de noii prieteni de la Piatra Neamt, respectiv familia minunata @bogdanf. Pozele de la intalnire...., il voi ruga maine pe @laurmic sa incerce sa le incarce , altfel risc ca nici aceste randuri minunate legate de noua prietenie cu @bogdanf si sotia sa nu ajunga la voi.....Manastirile din jurul Piatra_Neamtului sunt minunate.....RAIUL pe pamant.....vizitati-le.... :dance:
floricikro

Advertisement

Postby Devilson » 24 Jun 2009, 21:07

vrem detalii/impresiii floriiiii :clapping: pozeee :clapping:
Cum spun stramosii nostri latini:
Non importa la carosseria - motori e tutti.. :D
J.B.
GREEN from 30550 km :D
Devilson
Senior Member

Motorizare: rocket

Advertisement

Postby floricikro » 24 Jun 2009, 21:15

Devilson wrote:vrem detalii/impresiii floriiiii :clapping: pozeee :clapping:

...tu chiar nu remarci cat efort fac io sa scriu cateva randuriii.....nu e reteaaaa.......am scris 2 mesaje superbe.....si n-a ajuns pe forum.....si pentru ca m-am grabit rau, am mai mancat si litere..... :banghead: , sunt pe balcon, la un spritz.....si incerc sa prind.....reteaua....asa ca pozele vor veni maine....de undeva, din Piatra Neamt, poate de la telegondola..... :dance: :dance:
floricikro

Advertisement

Postby floricikro » 24 Jun 2009, 21:21

Magda wrote:Pai de, astai viata? :snooty: Unii sunt in concediu si se plimba, altii dau examene si muncesc. :banghead:
Felicitari de intalnire, frumos si concediu placut incontinuare, ne vine randul si noua. :yahoo:
Poze ceva, o maslina o atentie?
Si noua ne este dor de voi si bucurati-va de zile calduroase si locuri frumoase. :hello:

...asa este....BAFTA la examene.....stiu cum este....multumim pentru randurile frumoase, de apreciere, da, intr-adevar familia din Piatra Neamt, @bogdanf, este minunata, sunt 2 tineri minunati cu care poti discuta liber, orice....ne-am impartasit diverse ganduri si impresii....a fost frumos.......cu siguranta va veti bucura cand ii vei cunoaste pe cei 2 membri ai familiei @bogdanf...si, pozele vor veni, poate maine.....a postat ceva @bogdanf....a fost ceva scurt dar binemeritat si frumos.....ii salutam inca odata pe cei din familia @bogdanf :hello: :hello: :hello: :violin:
floricikro

Advertisement

Next

Return to Club Kia Moldova

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post