• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

KIA HUNEDOREANA

Moderator: cristi26vis

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

KIA HUNEDOREANA

Postby cristi26vis » 06 May 2009, 21:09

deschid acest topic in ideea de a ne cunoaste mai bine cei din zona hunedoarei, si de a putea comunica si organiza mai bine clubul nostru :hello: sper sa fie o idee buna si bineinteles ca de fiecare data este binevenita toata lumea :hello: mi-as dori de altfel ca si alti posesori de kia din hunedoara sa ni se alature sa incercam sa construim ceva frumos :hello: va astept cu mare drag :hello: fiecare parere conteaza :thumbsup:
cristi26vis
Moderator

Model: Ceed HB
Motorizare: 1,4 GSL EX

Re: KIA HUNEDOREANA

Postby kaserpele » 07 May 2009, 13:32

Ideea este foarte buna :thumbsup: :hello: dar sunt din pacate foarte putini doritori,unii dintre ei au vederea periferica putin mai slaba :shock: ,si se fac ca nu vad! :cool: scuze daca am fost putin acid! :amen: oricum nu-i obliga nimeni :lol: :lol: :lol:
ceasul ticaie,timpul trece!!!
1,6 DSL HP machine silver HD 30 GHE FireMan
kaserpele

Motorizare: 1,6 dsl 115 iepe!

Advertisement

Postby alcatraz » 07 May 2009, 13:45

cristi, e buna ideea ta. cit de curind o sa fac si eu ceva similar pe la craiova, dar astept muza sa ma inspire in alegerea titulaturii. simplu ar fi "chat" dar imi cere cineva de la braila drepturi de autor. nu zic ca nu le-as da, insa e mai bine sa fii cit de cit original.
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 32000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

Postby dany_onutza » 07 May 2009, 14:04

Stai linistit ca-s o gramada si prin Tg Jiu si mai stiu sigur ca-s o gramada de posesori si nu numai de KIA care ne citesc forumul si.................nimic :think: :scratch:
MAY THE FORCE BE WITH YOU, ALWAYS...
dany_onutza

Motorizare: 1,4

Advertisement

Postby iulian2007 » 07 May 2009, 14:05

il poti personaliza, de ex chat craiova si va fi ok, dar de o cinste cu zaibar tot nu scapi :wink:
iulian2007

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby alcatraz » 07 May 2009, 14:14

iulian2007 wrote:il poti personaliza, de ex chat craiova si va fi ok...

multumesc pentru bunavointa!! :hello:
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 32000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

Postby cristi26vis » 07 May 2009, 19:04

@kaserpele nu fi suparat poate doctrina lor nu le da voi sa te salute pe strada :rotfl: :rotfl: :rotfl: dar acum macar ne dam seama cine au fost prietenii nostri :wink: cat despre ideea de a construi acest "chat"mia venit aseara cand am inchis ceva subiecte ale intalnirilor si am ajuns la concluzia ca trebuie unul sa ramana permanent deschis pentru a putea comunica si noi :thumbsup:

@dany_onutza am uitat sa spun ca targu jiu este bine venit in gasca noastra chiar sunteti invitatii nostrii :yahoo:
despre restul colegiilor care nu posteaza la noi unii probabil nu stiu de existenta noastra , altii nu au chef iar restul citesc numai dar probabil nu au curajul suficient sa se logheze :grin: dar noi asteptam si intro buna zi vor vedea ca nu au nimic de pierdut si din contra au de castigat cativa prieteni buni si nu cred ca vor avea de ce sa regrete :wink:

Club Kia Hunedoara suna adunarea :clapping:
cristi26vis
Moderator

Advertisement

Postby dany_onutza » 07 May 2009, 19:32

Unii mai au impresia ca la acest club al nostru se cotizeaza sume de bani,cred ca asta inteleg cei care doar ne citesc posturile.Te asigur eu ca sunt multi cititori si in Gorj nu numai in Tg Jiu.Daca vor vrea sa ne contacteze ne vor contacta si ne vor cunoaste asa cum v-am cunoscut si eu pe voi.Deh,noi n-am fost asa suspiciosi ca altii.Aminteste-ti de prima intalnire cand am ales sa venim si sa stam doua zile la cabana Mija cu niste oameni pe care nici nu-i cunosteam si nici nu-i mai vazusem vreodata(numai cu Cristi26vis vorbisem doar la telefon).Acum stau si ma gandesc ca am facut cea mai buna alegere si pe langa asta ne-am facut si multi prieteni din aproape toate colturile tarii. :hello:
MAY THE FORCE BE WITH YOU, ALWAYS...
dany_onutza

Motorizare: 1,4

Advertisement

Postby cristi26vis » 07 May 2009, 19:38

astept cu nerabdare fiecare intalnire sa va revad pe fiecare cu mare placere :hello:
cristi26vis
Moderator

Advertisement

Postby iulian2007 » 07 May 2009, 20:02

si noi cei de la Braila subscriem la cele relatate de voi, si noi speram ca la urmatoarele intalniri sa ne mai inmultim, sa ne facem noi prieteni in zona, dar ramanem doar cu speranta. asta e, decat multi si neseriosi, mai bine putini si buni
iulian2007

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Next

Return to Club Kia Hunedoara