dupa cum spuneam si la mini-intalnirea cu Cristi si Marcel (la o bere in Deva)... pe banii mei ma duc la ce intilnire vreau. nu inteleg cum poate cineva sa-mi interzica ce sa fac, ce sticker-e sa imi pun pe masina, etc. nu cred ca mi-a platit "cineva" vreo rata la masina ca sa imi spuna ce si cum sa fac. ce ma deranjeaza este faptul ca unii, probabil orbiti de "ceva", au inceput sa aiba ochelari de cal...
Aceasta era si ideea noastra @smotocel. Numai ca anumite persoane, foarte stimabile de altfel, au o logica a lucrurilor foarte ingusta si limitata la prima virgula care apare dupa cifra 0.
astazi 28.02 la petrosani am avut musafiri si anume onutza si dany_onutza care au venit sa rezolve o problema legata de parbrizul masinii lor care urmare a unei crapaturi operatiunea a fost una reusita si am reparat parbrizul dupa care neam instalat la o poveste unde ni sa alaturat kaserpele a fost o intalnire de succes il asteptam pe dany_onutza sa ne prezinte poze
am si eu o ciupitura, mult mai mica, nici nu se compara cu cea a lui @onuta. la una ca aceea deja cred ca schimbam parbrizul pe casco o sa fac maine o poza cu a mea in JB
Crăpătura nu este în câmpul vizual,dar l-am reparat din dorinta de a nu se extinde mai mult si de a nu pierde timpul pe la service cu schimbatul parbrizului.După cum bine stiti,dragii mei prieteni,Onutza merge zilnic la serviciu cu masina si nu stiu cum i-ar pica s-o las fara ea câteva zile .Astăzi de dimineată avea 17984km Cred că până-n vară mergem si la cea de-a doua revizie