• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

intalniri ClubKiaHunedoara

Moderator: cristi26vis

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: intalniri ClubKiaHunedoara

Postby cristi26vis » 14 Feb 2009, 21:27

dupa cum ati aflat maine 15 feb se organizeaza in petrosani o asa zisa intalnire pe care se pare ca o organizeaza un coleg teddy. pana aici totul e ok, dar astazi am sunat la acest coleg pentru a vedea exact locatia pentru ca sincer ma bucura aceste intalniri, dar problema este urmatoarea:fac parte din clubkiaromania si se pare ca pe celelalt forum numai sunt agreat :( imi pare sincer rau :( nu credeam ca se va ajunge aici. pe de alta parte daca ma duceam acolo ,nu aveam voie sa postez poze decat acolo, nu aveam voie sa am stickerul clubkiaromania deci trebuia sa ma conformez noilor reguli care se impun pe clubkia.ro :-| ideea este ca imi pare foarte rau ca un coleg care a si activat pe forumul nostru mia spus indirect ca nu pot participa la intalnire :( imi pare sincer rau pentru ca mai presus de aceste forumuri noi neam cunoscut prin masinile noastre pe care le iubim foarte mult :( si mai presus de asta eu va consider pe toti prieteni mei adevarati , inca o data imi pare rau :(
dar mai e umpic pana se mai incalzeste umpic afara si o sa incercam sa facem o intalnire mult mai frumoasa la care vreau din suflet sa vina toata lumea pasionata de aceasta masinutza indiferent de forumul din care face parte :wink:

NOI NU FACEM DIFERENTE
cristi26vis
Moderator

Model: Ceed HB
Motorizare: 1,4 GSL EX

Postby ionut.popescu » 14 Feb 2009, 23:26

Nu este nici o problema @cristi26vis. Decat asa "prieteni" mai bine lipsa dupa parerea mea. Stim despre ce "coleg" este vorba, dar noi o sa dam dovada de bun simt atunci cand o sa revina pe forum si nu o sa ii impunem nimic. Lor sa le fie rusine pentru gandirea limitata de care dau dovada. Probabil ca asa trebuia sa pateasca si colegul @alpinad care ne viziteaza in fiecare zi forumul, dar in acelasi timp este prieten cu @tipitip? Nici o sansa. Aratai omului ca ai obrazul mai fin decat el.
ODO: 28.000 km
ionut.popescu

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby c.ciprian » 15 Feb 2009, 00:41

cristi26vis wrote:pe de alta parte daca ma duceam acolo ,nu aveam voie sa postez poze decat acolo, nu aveam voie sa am stickerul clubkiaromania deci trebuia sa ma conformez noilor reguli care se impun pe clubkia.ro :-|

Asta ti-a spus el? Eu nu am vazut aceste reguli scrise si ma mir sa le scrie cineva, dar se vede clar ce fel de oameni sunt...
Cee'd SW 1.6 DSL ~ 115 HP HikeGreen
Jurnal de bord
Album foto
Viteza maxima 205
ODO 66000+
Image
Image
c.ciprian
Membru Fondator

Model: Ceed SW
Motorizare: 1.6 DSL

Advertisement

Postby cristi26vis » 15 Feb 2009, 12:16

c.ciprian wrote:Asta ti-a spus el? Eu nu am vazut aceste reguli scrise si ma mir sa le scrie cineva, dar se vede clar ce fel de oameni sunt...

ulterior celor scrise am dat un telefon pentru a vedea ce se intampla,dar mia spus ca si asa a fost deranjat de pozele care au fost puse de judoka pe forumul nostru cu intalnirea de la sibiu si nu vrea sa se mai intample acest lucru :shock: repet pentru mine e cea mai mare bucurie cand imi revad un coleg indiferent ca e de la noi sau din celalalt forum :wink: sper sa treaca toate aceste "rautati"si ca intro buna zi sa fie toate intalnirile la fel cum erau odata.

NOI NU FACEM DIFERENTE si TOATA LUMEA ESTE BINEVENITA :good:

imi cer scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni si sper ca sa ramanem prieteni in continuare :good:
cristi26vis
Moderator

Advertisement

Postby iulian2007 » 15 Feb 2009, 17:20

deja mi se face greata :o :shock:
lasa @cristi, ca decat asa "prieteni".................sau lasa, ca ne acuza lumea ca instigam
eu unul am scos de pe masina tot ce tinea de trecut si celalat forum
in locul tau de al naibii ma duceam la intalnire, ca banuiesc ca s-a tinut undeva pe domeniul public si faceam masinii mele sute de poze din sute de pozitii pe langa ale lor, ca asa "vrea" muschii mei si le postam pe forum, apoi vedeam daca deranja pe cineva. daca da, sa ma dea in judecata :hello:
iulian2007

Advertisement

Postby cristi26vis » 15 Feb 2009, 17:26

de felul meu am foarte bun simt in mine si nu imi place sa fiu in plus.dar la felul in care am fost tratat vreau sa iti spun ca si mie mie greata :( dintro pasiune am ajuns la prostie :( dar vei vedea urmatoarea intalnire a clubului hunedoara va fi mai frumoasa si mai curata fara alte sentimente si ascunzisuri :thumbsup:
cristi26vis
Moderator

Advertisement

Postby Devilson » 15 Feb 2009, 17:28

Cristi, nu mai fi suparat. noi sa fim sanatosi....ca prosti sunt destui..si mai au si mintea odihnita. daca atat ii duce capul...atat vor face toata viata!!!

numai bine :hello:
Cum spun stramosii nostri latini:
Non importa la carosseria - motori e tutti.. :D
J.B.
Devilson
Senior Member

Motorizare: rocket

Advertisement

Postby cristi26vis » 15 Feb 2009, 17:33

deja ma gandesc la intalnire in martie :yahoo: ramane sa ma apuc saptamana asta sa dau telefoane sa vad exact ce putem face :wink: ce pot sa spun e ca va fi de doua zile asa ca daca sunt doritori , pregatitiva :yahoo:
cristi26vis
Moderator

Advertisement

Postby alcatraz » 15 Feb 2009, 17:57

o 9 intilnire in martie??? :hello: . abia astept. sunt deja pregatit.
am doar rugamintea sa nu fie pe 7, in aceasta data fiind programata intilnirea locala lunara la craiova.
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 32000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

Postby ionut.popescu » 15 Feb 2009, 23:48

Ma bucur ca ti-a trecut supararea @cristi26vis si deja vezi lucrurile mult mai departe.
ODO: 28.000 km
ionut.popescu

Advertisement

PreviousNext

Return to Club Kia Hunedoara