• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Un Craciun FERICIT

Moderator: alcatraz

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Un Craciun FERICIT

Postby luciang » 25 Dec 2009, 23:07

Pentru toti cei ce sustin aceasta comunitate, a detinatorilor de autoturisme KIA, indiferent ca se cunosc personal sau nu, as dori sa deschid acest topic pentru urari de bine si de sanatate cu ocazia sfintei zile de CRACIUN, dar si pentru ca cei ce doresc, sa isi poata spune parerea despre aceasta sarbatoare. Personal, as putea spune ca aceasta sarbatoare este cea mai frumoasa din an, si cea mai sarbatoare daca pot spune asta. Si cand spun asta ma refer la faptul ca este poate sarbatoarea pe care sufleteste o simt mai abitir ca pe oricare alta. De ce? Nu stiu, nu pot sa explic asta, ba chiar m-am intrebat si eu de ce aceasta si si celelalte le simt la fel. Insa cred ca as avea o explicatie. Poate este legata de zapada, pe care eu cel putin o plac la nebunie, poate este legata de traditia de a pune globuri intr-un pom (a se citi brad), poate este legat de faptul ca acum cu aceasta ocazie ne intalnim toti cu alt aer si parca as indrazni sa spun ca suntem mai zambitori, mai calmi (cand nu suntem la volan :grin: ), dar desigur, nu in ultimul rand pentru ca in aceasta zi suntem in familie si petrecem clipe minunate alaturi de cei dragi si apropiati. Prin urmare, as vrea sa imi permiteti sa va doresc tuturor un CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI, SARBATORI FERICITE SI TOATE CELE BUNE! Si pentru doritorii (amatorii) de voie buna in compania unei "gasti de gasca" va asteptam pe data de 10 ianuarie la Club 300 ! Si de ce nu... poate si o intalnire la schi pe undeva....dupa intalnirea noastra. Poate ne ajuta colegii KIA de prin zonele privilegiate....cele muntoase.....
DJ 23 AKI - Cee'd 1.4 BEST Piston Grey si acum ....putin peste 31000 km. "And counting...."Image
luciang

Model: Ceed HB
Motorizare: 1,4

Re: Un Craciun FERICIT

Postby stela » 26 Dec 2009, 20:29

Craciunul are farmecul lui deosebit, dar pt cei care au petrecut Craciunul anul trecut la Mija, a fost de vis. nu cred ca am fost singura, care anul acesta de Craciun mi-am reamintit cu placere de acel Craciun. pentru cei ce nu stiu cum a fost pot vedea pozele urmatoare, iar pt cei care au trait clipele, a ramas o frumoasa amintire. Craciun fericit tuturor!
@luciang ... ia si priveste "gasca de gasca"
http://picasaweb.google.com/cristi26vis ... nMija2008#
http://picasaweb.google.com/onutza82/CraciunMija#
http://picasaweb.google.com/alcatraz.19 ... abanaMija#
http://picasaweb.google.com/devilson79/ ... uHVaJ5PvA#
DJ-22-JAF
stela

Model: Alta marca
Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby cristi26vis » 26 Dec 2009, 23:06

eeeeeeeeeee, ce vremuri frumoase :good: abia asteptam sa ne mai lase criza asta blestemata sa ne apucam iar de petreceri .speram la un an mai bun pe plan financiar. pana una alta va doresc SARBATORI FERICITE si un AN NOU FERICIT :wave:
cristi26vis
Moderator

Motorizare: 1,4 GSL EX

Advertisement

Postby Magda » 26 Dec 2009, 23:35

Craciumul este o sarbatoare intr-adevar mai aparte, din multe puncte de vedere. As avea mult de povestit ce inseamna Craciunul pentru mine.
In acest an nu a mai avut acelasi farmec din cauza faptului ca tatal meu a plecat spre ceruri.
Asa este, sunt in asentimentul tau Stela, cu mare placere ne-am amintit de Craciunul trecut. :occasion-snowman: :occasion-snowman:
A fost super. Si Cristi cred ca la anu' pe tine o sa cada iar povara organizarii unui Craciun de poveste. :clap: :hello:
Va pup pe toti si sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
Magda

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Advertisement

Postby cristi26vis » 27 Dec 2009, 10:59

@Magda abia astept sa facem iarasi un craciun de vis, sa ne revedem cu toti si sa ne dezmierdam cu vinul lui @alcatraz :yahoo:
cristi26vis
Moderator

Motorizare: 1,4 GSL EX

Advertisement

Postby stela » 27 Dec 2009, 11:01

Magda wrote:Craciumul este o sarbatoare intr-adevar mai aparte, din multe puncte de vedere. As avea mult de povestit ce inseamna Craciunul pentru mine.
In acest an nu a mai avut acelasi farmec din cauza faptului ca tatal meu a plecat spre ceruri.
Asa este, sunt in asentimentul tau Stela, cu mare placere ne-am amintit de Craciunul trecut. :occasion-snowman: :occasion-snowman:
A fost super. Si Cristi cred ca la anu' pe tine o sa cada iar povara organizarii unui Craciun de poveste. :clap: :hello:
Va pup pe toti si sarbatori fericite alaturi de cei dragi.

Sincere condoleante Magda! suntem alaturi de tine. De acum incolo, Craciunul va avea pentru tine mai mult suflet si mai multa vraja pentru ca de acolo de sus, o stea in plus iti va veghea existenta. Probabil asa a vrut Dumnezeu sa se intimple, sa plece tatal tau de Craciun, tocmai in ideea de a pretui Craciunul asa cum se cuvine, cu bucurie in suflet, cu liniste si cu gindul la cei dragi. Se zice ca a pleca de Craciun, e un privilegiu pentru oamenii buni si au nemurirea asigurata. De la acest Craciun incolo, vei fi mai puternica, mai inteleapta si mai iubita. Cineva acolo sus te iubeste!
DJ-22-JAF
stela

Model: Alta marca
Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby luciang » 28 Dec 2009, 08:03

Multumesc pentru ca mi-ati desfatat ochii cu acele fotografii. Da, fara comentarii... frumoase pozele....cred ca e putin spus. Peisaj de basm....gasca...de gasca....distractie de pomina....ce mai, perfect! Amintiri care vor ramane in sufletele voastre. Mi-as fi dorit sa fim si noi cu voi, dar sper sa se mai iveasca ocazii. Pe care nu le vom rata cu siguranta. Pana atunci insa... SARBATORI FERICITE TUTUROR!
DJ 23 AKI - Cee'd 1.4 BEST Piston Grey si acum ....putin peste 31000 km. "And counting...."Image
luciang

Motorizare: 1,4

Advertisement

Postby alcatraz » 28 Dec 2009, 09:18

@luciang, ocaziile nu se ivesc din senin. trebuie ajutate sa se iveasca. aprinde cineva fitilul si amatori se gasesc... :thumbsup:
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 32000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

Postby GabiKia » 28 Dec 2009, 13:47

@Magda ...Sincere condoleante!
Eu inainte de Craciun mi-am inmormantat bunica care ma crescut si a fost pentru mine mai mult de cat o mama Adevarata!
Dumnezeu sa o odihneasca!
Acesta a si fost unul dintre multele motive din cauza carora am lipsit de pe forum.
Craciunul a trecut acum,sper ca ati petercut bine?
Hohohohoho,Craciun Fericit la toti posesori de kia!mai bine mai tarziu sa va colind de cat de loc!
Si acum ca se apropie noul An nu va pot ura de cat atat:
Sanatate maxima,Fericire,si numai bucuri...Multe!
Si tot ce va doriti sa se indeplineasca.
La Multi Ani!
:hug: :hello: :thumbsup: :yahoo:
ODO:70.000/ 20.04.2011
Never drive faster than your guardian angel can fly...
http://forum.club4x4.ro
http://www.qrz.com/db/YO3INQ
http://www.cbmania.ro/forum
Image
GabiKia
Senior Member

Model: Sportage
Motorizare: 2.0crdi/140 cp

Advertisement

Return to Club Kia Craiova

• { RELATED_TOPICS }
    Replies