Pacat, erai singurul HB care nu se transforma in bicicleta Mie imi convine ca ati modificat data, pe 07.07 eram plecat din Buc, asa ca vin si eu, cu bicicleta...poate
Evident ca si eu sunt prezenta cu masinuta mea. Poate reusesc s-o si spal pana atunci. Tocmai am aflat ca iar incep sa plec de pe 4 iulie, deci pe 7 iulie nici eu nu mai sunt in Bucuresti.
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR ODO: 38.666 km Better safe than sorry
Confirm si eu cele spuse de @Devilson. Am trecut ieri pe acolo si parcarea din fata Casei Poporului e inchisa. Traficul in zona pietii spre Unirii era putin ingreunat, deoarece masinile care parcau in piata erau parcate langa garduri ori mai erau masini care facuse parcare dubla.
"Kiuta Frumusica" Kia Cee'd 1.4 GSL BEST Machine Silver IL-30-NIL ODO : 50000 + Mixt 7 l / 100 km comanda 04.07.2008 - livrata 31.07.2008 Poze
neaguionutu
Damn...as fi vrut sa vin si eu cu statusul de "boboc" tinand cont ca ar fi fost prima intalnire de genul asta. Doar ca maine(30.06.2011) de la 20:00 avem programat un teambuilding cu colegii de munca. Poate reusesc sa vin la 19:00 - macar prezint "copilul" si plec fuguta:D.