ciudate sortimente de pizza....cu salam victoria dar mai ales cu dovlecel.....
cea cu dovelcel cum a fost?????
felicitari pentru intalnirea reusita
Last edited by menta on 22 Mar 2009, 21:41, edited 1 time in total.
We shall go on to the end we shall fight on the seas and oceans we shall fight on the beaches we shall fight on the landing grounds we shall fight in the fields and in the streets we shall fight in the hills we shall never surrender
Da si noua ne-a placut locatia si pizza .A fost o "DUMINICA IN FAMILIE" reusita .Locatia ramane in atentia noastra si pentru o noua intalnire , mai ales pentru sezonul cald .Iulian prinde pestele iar noi pregatim gratarul .
da si iata dupa un tur de forta cu un drum la bucuresti,o intilnire cu @menta la baneasa iata ca a urmat si intilnirea noastra locala la care am schimbat si noi decorul si am iesit si la o pizza cu familiile noastre....totul a fost reusit chiar daca am fost aceeasi vesnici 3 muschetari......am ajuns la o concluzie in urma acestor intilniri.....multi braileni parca sunt salbatici si nu vor sa socializeze,dar asta e traim cu speranta ca intr-o zi se vor destepta si vom fi mult mai multi la intilniri
da, locatia e frumoasa si se mai face (construieste). inca nu e finalizata, urmeaza a se construi casute camping, asa ca @alcatraz, o sa ai unde te caza peste se prinde, in "baltoaca" aia e crap de 8 - 10 kg multumim pt vorbele frumoase si vb lui @arnold12: putini si buni