Reusita intalnirea, Ne-am amuzat copios in momentul cand ne prezenta iulian2007 noile sale goarne si inafara de ochii nostri de membri Club Kia Romania, mai erau 2 ochi atinti de data asta dinspre motor spre noi .
Titlu topicului ar trebui schimbat : Intalnire august Braila +Galati . Multumim galtenilor de participare . Spre rusinea noastra a brailenilor care nu reusim sa spargem bariera de trei participanti .
Intr-adevar a fost o intalnire frumoasa, mai ales ca am revazut cunostinte vechi si am facut ...altele noi! Vremea a tinut cu noi, iar locatia a fost super ok, compania fiind de foarte buna calitate! Ca intotdeauna timpul a zburat foarte repede, mai ales cand sunt atatea lucruri importante de discutat! Oricum, voi veni mereu la Braila cu placere pentru ca oamenii de acolo pun suflet in ceea ce inseamna Kia!
PS: @iulian2007: multumesc inca o data pentru sigla si, sper sa nu gresesc, lui @menta! Cand ajungeti in Galati, cate o blonda...fara alcoale de la subsemnatul! Drumuri line tuturor!
Multumesc pentru ospitalitate, frumoasa intalnire nu stiu cati am fost dar 12 masini au fost sigur Album nu stiu sa fac dar pozele le voi atasa mai jos.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.