frumosa intilnire si mai presus de tot am fost ceva la numar....semn ca ,colaborarea braila-galati da roade...si sa nu il uitam pe @mugurel caruia pina la urma ii dam viza de flotant ......imi pare rau ca nu am putut sta mai mult insa important e sa participi ......
cu placere...@marius_gl... cand ajung la braila data viitoare o sa va mai aduc.......(cu ocazia culesului strugurilor)......
Super intalnirea voastra...ma bucur ca v-ati strans mai multi de data asta.....
Sa ne vedem cu bine!
We shall go on to the end we shall fight on the seas and oceans we shall fight on the beaches we shall fight on the landing grounds we shall fight in the fields and in the streets we shall fight in the hills we shall never surrender
Si sa mai terminat o intalnire care a fost super mijto si la care ne-am distrat de minune... acum hai cu urmatoarea Nu-i nimic @iulian2007 si @XP-KRY se mai intampla si asta din cauza ca inca nu am masina, dar poate in curand o sa am si yo, si o sa fim 4 cu KIA.
Frumoasa intalnire!!! Uitasem cum mai e ... de cand nu mai participasem la una. M-am bucurat atat de revederea unor vechi prieteni cat si de cunoasterea unora noi.
Din pacate n-am facut poze (n-am avut camera la mine si nici nu ma prea dau in vant dupa poze ) ... Sa ne revedem la urmatoarea intalnire intr-un numar si mai mare, s.a.m.d.