by neaguionutu » 24 Sep 2011, 12:46
Am participat la proiectul "Let’s Do It, Romania!” impreuna cu colegii de la servici.
Numarul participantilor la actiunea de stringere a gunoaielor : 70 de persoane.
Tranport de la servici si pana la Padurea Magurele : un autobuz RATB, pus la dispozitie de Asociatia "Viitorul in Zori" , asociatie care are parteneriat cu institutia la care lucrez. Autobuzul a avut in locul numarului cursei si al traseului incrisptia Let’s Do It, Romania .
Locul de adunare a gunoielor : Centura Bucuresti - Padurea Magurele .
Portiunea curatata de gunoaie : de la strada Atomistilor (traversarea centurii Bucuresti spre Magurele ) pana la terminarea padurii Magurele.
Pe acesta portiunea s-au adunat foarte mult gunoi, cred ca vreo 400 saci de gunoi.
Pe acesta portiuna au mai fost si alte asociatii , firme care au participat la campania de ecologizare.
Intr-o parcare si in zona imediat apropriata am gasit munti de saci cu gunoie aruncate de oameni dupa ce si-au terminat de facut casele sau ce au avut vechi in casa au aruncat in acest loc.
Unde arunci cu ochii, vezi ceva aruncat pe jos mormane de cutii, pet-uri,ambalaje !
Se arunca gunoie fara sa le pese cumva de zona unde arunca , mai eles ca este zona verde.
Sincer, nu pot sa inteleg aceste oameni, daca pot fi numiti oameni, care fac acest lucru foarte urat !
Voi reveni cu poze de la actiunea de stringere a gunoielor !
"Kiuta Frumusica"
Kia Cee'd 1.4 GSL BEST Machine Silver
IL-30-NIL
ODO : 50000 +
Mixt 7 l / 100 km
comanda 04.07.2008 - livrata 31.07.2008
Poze