• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

[Accident] masina zgariata

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

[Accident] masina zgariata

Postby ceed4me » 16 Jul 2009, 13:21

Salutare, acum cate zile mi-am gasit masina masina zgariata in parcare pe aripa drapta si usa dreapta (cu ceva tipm in urma mi-a sarit o pietricica in parbriz si farul stanga, dreapta zgariat )am fost cu masinuta la IMG si am facut constatarea cu angajatul asigurari casco (asiban) si imediat m-am dus si am facut si dosarul de programare in service.
Intrebarea ar fi daca casco imi expira pe 22 luna aceasta si eu am facut constatare pe 14, (urmand ca urmatorul casco sa-l fac la alta firma) nu ar fi nici un fel de problema in a-mi da acceptul de plata chiar daca masina se va repara dupa ce imi expira acest concract ?????precizez ca am casco median fara vandalism
O data facuta constatarea inseamna ca este un accept din partea firmei de asigurari ca problemele pe care le am se pot repara pe asigurarea mediana....si sa nu am vreao surpriza ca imi vor spune ca intra defapt la vandalism !!!!!!!!

Multam mult si astept sfaturi
Kia Ceed 1.4 HB - Machine Silver
B 90 FIP
VAND PERECHE FARURI CEED IMPECABILE, FARA ZGARIETURI 750 RON...CONTACT 0766.72.31.72
ceed4me

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Re: [Accident] masina zgariata

Postby c.ciprian » 16 Jul 2009, 13:35

Din cate stiu eu, conteaza doar sa ai dosarul deschis in perioada de valabilitate a contractului de asigurare.
Cee'd SW 1.6 DSL ~ 115 HP HikeGreen
Jurnal de bord
Album foto
Viteza maxima 205
ODO 72000+
Image
Image
c.ciprian
Membru Fondator

Model: Ceed SW
Motorizare: 1.6 DSL

Advertisement

Re: [Accident] masina zgariata

Postby zuxy » 16 Jul 2009, 13:46

constatarea este constatare, nici de cum bun de plata pentru reparatie. prin constatare se deschide dosarul de dauna, se certifica doar ca intradevar parbrizul e crapat, spre exemplu. dupa asta urmeaza o evaluare a service-ului a costurilor necesare, asiguratorul isi da avizul pe aceste costuri (de principiu), se repara masina, se plateste reparatia.

daca dosarul de dauna este deschis in perioada de valabilitate a politei, de fapt daca ai o dovada ca ''accidentul'' s-a produs in perioada de valabilitate a politei, reparatia intra pe casco.

acum unde o sa o incadreze ei, nu stiu ce sa zic. mai ales ca te gandesti sa-i ''parasesti''.
Black thunder
zuxy
Membru de onoare

Model: Alta marca
Motorizare: 2.0 TDI

Advertisement

Return to Benzina

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post