PS: Ce fac cu posturile astea offtopic? Le sterg, le mut?
Moderator: Akbhar
)
Akbhar wrote:Pics, asl, pls.Vreau demo, intai.
![]()
PS: Ce fac cu posturile astea offtopic? Le sterg, le mut?

e cam nasol.pentru o masina de doi ani nu prea ar fi normal sa se intample asta.nu im ramane decat sa ma duc la vreun vopsitor sa vad cum pot sa rezolv problema.nu stiu ce fel de lac folosesc astia la masina,oricum e de proasta calitate 

petry_1776 wrote:Mai, nu stiu unde ai fost tu, dar eu ori de cate ori am fost nu am avut probleme. Prima, nu ma cunostea nimeni, m-am dus la Mit Motors Baneasa cu o problema la motor. Am fost luata peste picior dar eu am tinut-o pe-a mea si am insistat sa faca toate cercetarile necesare. Dupa o ora, a venit la mine bucuros ca da, intr-adevar este o problema, ca sunt prima persoana care o reclama si trebuie resoftat CB. A doua, si de aici vorbesc numai de IMG, bucsa de la volan, simptome: troncanea rau de tot peste orice denivelari, se simtea si in volan, si cand am lasat-o la vopsit ca mi-a lovit-o unul, i-am atentionat si de problema asta, am luat-o rezolvata. Acum, saptamana trecuta, niste zgomote destul de enervante tot peste denivelari, m-am programat marti, 7 iulie, la IMG bineinteles, mi-au schimbat bieletele antiruliu, cred ca pe amandoua, dar nu mai face zgomot. Nu a comentat nimeni nimic si chiar inaintea mea era un domn cu aceeasi problema si NU era de pe nici un forum ca am discutat cu el, si tot asa, nu i-a zis nimeni nimic ca nu i-ar schimba pe garantie acele piese.
Pe de alta parte, am deja fisa la ei cu vopsit usile de pe dreapta pe garantie, ca se exfoliaza lacul. Se vede clar ca e problema de la ei ca nu am nici o ciupitura pe partea aia pe usi. Deci daca nici eu nu am fost in service sa beneficiez de garantie....

Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 2 guests