• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

GARANTIA...din punctul meu de vedere e inutila

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: GARANTIA...din punctul meu de vedere e inutila

Postby Akbhar » 11 Jul 2009, 03:58

Pics, asl, pls. :D Vreau demo, intai. :twisted:

PS: Ce fac cu posturile astea offtopic? Le sterg, le mut?
Kompass Blue ODO: 67.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4 GSL

Postby DragosKIA » 11 Jul 2009, 07:18

Off: De ce ne intrebi, nu esti tu moderatorul?
On:Eu am beneficiat in cei aproape 2 ani ai masinii de garantia oferita, cu interventii atat la MIT, cat si la IMG, prin schimbarea bieletelor antiruliu, bucsei de la coloana de directie, precum si resoftarii motorului la diesel (desi ultimele doua pot fi considerate bug KIA :( )
Trebuie ca in momentul prezentarii la service sa fiti tari pe pozitii si daca nu gasiti intelegere, vorbiti mai intai cu conducerea serviceului
Nu vor sa va rezolve, faceti un topic pe forum unde prezentati situatia si dati pe mail directorului de service linkul catre topic; o sa vedeti ca nici un service nu vrea reclama negativa
Pot exista si rezolvari mai dure.....pt service :wink: ...gen OPC
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Model: Alta marca
Motorizare: 2.0

Advertisement

Postby petry_1776 » 11 Jul 2009, 09:16

Ce sa-i faci @Akhbar, mai sunt si discutii off, oameni suntem si noi, mai o gluma, mai...
Se pare ca in Bucuresti nu prea sunt probleme de genul comentarii asupra garantiei, mai mult prin tara, pe unde au nevoie de clienti sa-si factureze manopera sau pur si simplu nu se cunosc problemele masinii care se rezolva pe garantie.
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR
ODO: 38.666 km
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Motorizare: 1,6 90cp

Advertisement

Postby crys_bb » 11 Jul 2009, 12:26

@petry_1776 te contrazic....sunt din buc..si tot marlani au fost cu mine.....acum masina mea incepe sa "troncane" prin denivelari....scaunul soferului scartzaie ....la fel si pedala de ambreiaj...cand o apas pana la capat scartzaie criminal.......o mai merita sa imi bat capul cu garantia lor? :scratch:
B-XX-YCR .... supranumit MOTANUL MUSTAR
crys_bb

Motorizare: 1.4biturbo

Advertisement

Postby crys_bb » 11 Jul 2009, 12:29

Akbhar wrote:Pics, asl, pls. :D Vreau demo, intai. :twisted:

PS: Ce fac cu posturile astea offtopic? Le sterg, le mut?

sunt baiat :rotfl:

Akbhar edit: Aveam eu o banuiala. Banuiesc ca nu e nici o problema daca spun pas, da?
crys_bb

Advertisement

Postby petry_1776 » 11 Jul 2009, 18:32

Mai, nu stiu unde ai fost tu, dar eu ori de cate ori am fost nu am avut probleme. Prima, nu ma cunostea nimeni, m-am dus la Mit Motors Baneasa cu o problema la motor. Am fost luata peste picior dar eu am tinut-o pe-a mea si am insistat sa faca toate cercetarile necesare. Dupa o ora, a venit la mine bucuros ca da, intr-adevar este o problema, ca sunt prima persoana care o reclama si trebuie resoftat CB. A doua, si de aici vorbesc numai de IMG, bucsa de la volan, simptome: troncanea rau de tot peste orice denivelari, se simtea si in volan, si cand am lasat-o la vopsit ca mi-a lovit-o unul, i-am atentionat si de problema asta, am luat-o rezolvata. Acum, saptamana trecuta, niste zgomote destul de enervante tot peste denivelari, m-am programat marti, 7 iulie, la IMG bineinteles, mi-au schimbat bieletele antiruliu, cred ca pe amandoua, dar nu mai face zgomot. Nu a comentat nimeni nimic si chiar inaintea mea era un domn cu aceeasi problema si NU era de pe nici un forum ca am discutat cu el, si tot asa, nu i-a zis nimeni nimic ca nu i-ar schimba pe garantie acele piese.
Pe de alta parte, am deja fisa la ei cu vopsit usile de pe dreapta pe garantie, ca se exfoliaza lacul. Se vede clar ca e problema de la ei ca nu am nici o ciupitura pe partea aia pe usi. Deci daca nici eu nu am fost in service sa beneficiez de garantie....
Kia Cee'd 1.6 DSL LP Classic+opt. SO RED B 76 NFR
ODO: 38.666 km
Better safe than sorry
petry_1776
Moderator global

Motorizare: 1,6 90cp

Advertisement

Postby cristi26vis » 11 Jul 2009, 19:52

astazi am fost sa imi ceruiesc masinutza ,a stat mult la soare si era timpul sa o mai revigorez.problema este ca si mie a inceput sa mi se exfolieze lacul pe spoilerul de pe spate partea stanga :( e cam nasol.pentru o masina de doi ani nu prea ar fi normal sa se intample asta.nu im ramane decat sa ma duc la vreun vopsitor sa vad cum pot sa rezolv problema.nu stiu ce fel de lac folosesc astia la masina,oricum e de proasta calitate :cray:
cristi26vis
Moderator

Motorizare: 1,4 GSL EX

Advertisement

Postby cosejay » 11 Jul 2009, 21:36

salut!
un lucru e clar.garantia tine si de service-ul la care mergi. concret anul trecut auzeam un sunet pe stanga fata.am fost la neoserv ploiesti (cu programare inainte cand mi s-a spus ca e cel mai probabil bieleta antirului si tine de garantie) si mi-au schimbat-o, dar pe banii mei. la intrebarea "cum tine de garantie daca trebuie sa platesc mi s-a spus ca e consumabila. am cerut o lista cu consumabile si bineinteles ca mi-au spus ca nu au. am platit 250 de lei (bieleta+manopera) si am plecat. anul aceasta am patit acelasi lucru cu bieleta de pe dreapta. am avut noroc ca am avut drum la pitesti si cei de acolo mi-au schimbat-o pe garantie (au fost chiar surprinsi cand au auzit ca am platit-o pe ce de pe stanga). cand am sunat la ploiesti la service mi-au spus ca atunci nu se stia si mi-au trimis un mail in care imi spun ca la urmatoarea revizie imi scad din factura valoarea platita pentru bieleta... ei chiar cred ca ma mai duc acolo...
din punctul meu de vedere garantia nu e inutila, avand in vedere ca am schimbat 2 bielete pana acum care m-ar fi constat 500 lei...
[url=http://forum-lines.ru/]Image
[/url]интересное
cosejay

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby crys_bb » 11 Jul 2009, 22:17

petry_1776 wrote:Mai, nu stiu unde ai fost tu, dar eu ori de cate ori am fost nu am avut probleme. Prima, nu ma cunostea nimeni, m-am dus la Mit Motors Baneasa cu o problema la motor. Am fost luata peste picior dar eu am tinut-o pe-a mea si am insistat sa faca toate cercetarile necesare. Dupa o ora, a venit la mine bucuros ca da, intr-adevar este o problema, ca sunt prima persoana care o reclama si trebuie resoftat CB. A doua, si de aici vorbesc numai de IMG, bucsa de la volan, simptome: troncanea rau de tot peste orice denivelari, se simtea si in volan, si cand am lasat-o la vopsit ca mi-a lovit-o unul, i-am atentionat si de problema asta, am luat-o rezolvata. Acum, saptamana trecuta, niste zgomote destul de enervante tot peste denivelari, m-am programat marti, 7 iulie, la IMG bineinteles, mi-au schimbat bieletele antiruliu, cred ca pe amandoua, dar nu mai face zgomot. Nu a comentat nimeni nimic si chiar inaintea mea era un domn cu aceeasi problema si NU era de pe nici un forum ca am discutat cu el, si tot asa, nu i-a zis nimeni nimic ca nu i-ar schimba pe garantie acele piese.
Pe de alta parte, am deja fisa la ei cu vopsit usile de pe dreapta pe garantie, ca se exfoliaza lacul. Se vede clar ca e problema de la ei ca nu am nici o ciupitura pe partea aia pe usi. Deci daca nici eu nu am fost in service sa beneficiez de garantie....

trebuie sa ma amicesc cu tine mai petry.....esti bazata prin service-uri :clapping: :yahoo:
crys_bb

Advertisement

Previous

Return to Benzina

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post