In data de 14 noiembrie (da... acum mai bine de 2 luni) am efectuat Revizia de 5 ani (75.000 km) la IMG Bucuresti:
Factura a fost in valoare de 948,66 RON:
Revizia a 5-a compressed.jpg
Au schimbat placutele de frana FATA cu unele TEXTAR (cumparate de mine, cred ca, acum 2 ani, inainte de Revizia de 45.000 KM). Acum am vazut ce spune @shustrik despre IMG si placutele de frana. Uitandu-ma pe topicul "Revizia a 4-a" unde am scris "Apropos: placutele de frana sunt cam jumate uzate." (cel putin asa spuneau cei de la SAB), ma intreb si eu: juma de placute le-am "ros" in 60.000 KM si cealalta jumatate (ma rog nu toata jumatatea) in 15.000 KM?!?!?

Eu, spre deosebire de @shustrik care spunea
shustrik wrote:P.S. Cat priveste faza cu placutele, sunt ferm convins ca a fost doar o incercare de a mai face niste bani, ca de...e criza. Daca nu e asa, atunci oi fi eu un sofer a dracu de bun de am reusit sa circul doar cu 1mm din placutele pe fata 15.000 km si sa le mai am inca okay.
,
nu cred ca IMG-ul a vrut sa mai faca niste bani: suma platita, 133,87 RON pt schimbarea placutelor (Inlocuit Placute Frana FATA, Test Frana, Lichid Frana REPSOL, respectiv Solutie curatat frana), nu mi se pare mare. Oricum am placutele vechi in cutia celor noi (stiu, unii mai carcotasi ca mine vor spune ca nu-s ale mele

) si le-as putea verifica la ENA, eventual. Placutele pe spate (adica cele originale) mai au 6 MM de "carne" pe ele.
Au mai schimbat de asemenea Filtrul Benzina si Filtru Aer rezervor combustibil, la cererea mea, deoarece nu fusesera schimbate la timpul lor.
Am ales sa cumpar cele 2 seturi de stergatoare de la IMG (implicit mai scump) deoarece, venind spre Bucuresti mai mult pe ploaie, am vazut ca erau uzate rau.
S-au mai rezolvat si 2 zgomote (cel putin temporar) prin gresare:
1. Scartait pedala ambreiaj - gresat furca ambreiaj;
2. Pacanit portiera sofer - de verificat opritorul - gresat.
Numai bine.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.