dupa ce prima revizie a avut loc la 10781km a venit si timpul pentru a doua la 23409, deci dupa 12628km.
plangeri:
- zgomot deranjant la motor din cauza probabil ca s-au tocit un pic culbutorii si-au capatat joc
- zgomot la suspensia spate la miscari laterale, deci iar o bieleta.
rezultat:
- inginerul nu ma crede ca bat culbutorii, zice ca nu are rost sa umble la motor ca e in parametrii. cred ca nu i-am explicat destul de clar ca nu m-asteptam sa mi-i stranga fix atunci si omul ori n-a auzit desi l-am pus cu urechea unde se-aude cel mai clar, ori a zis ca inca nu-i destul de grav sa-si bage nasul. vedem cand se mai agraveaza, c-o sa se mai agraveze sigur.
- schimbat bieleta antiruliu dreapta spate
- strans frana de mana
- schimbat lichid de frana
- gasit un scut de plastic de sub portbagaj cu cateva prinderi sparte de vreo lovitura (sau mai multe

)
- cercetat zgarieturi pe antifonul de sub masina dar n-am gasit nimic grav
mai am un singur lucru de verificat c-a fost facut bine si anume nivelul la ulei, restul sunt bine. omul a lucrat frumos si cu grija. a sters si motorul de ultimele vizite pisicesti

.
pe deviz apar uzualele:
manopera: 2.1 ore -> 162.435lei
filtru ulei: -> 33.5699 lei
filtru aer: -> 101.745 lei
filtru polen: -> 154.1288 lei
ulei (mobil 1 ESP) -> 191.4829 lei
lavete -> 3.332 lei
spray vaselina -> 5.2122 lei
TOTAL: 651.89 lei
preturile sunt cu TVA si multe zecimale.
carmen a uitat sa-mi bage si reducerea de 10% iar noi am uitat sa intrebam. ne-am amintit dupa plata cu cardul care nu se mai intoarce, asa ca in principiu la urmatoarea revizie ar trebui sa am reducere 20%

.
urmeaza ITP de facut musai in urmatoarele 3 zile

.