by sonty » 03 Oct 2011, 08:55
revizie 4 ani, 52000km, MIT Baneasa. piese de schimb echivalente. total 497.56 RON. defalcat:
- manopera 1.1 ore - 109 RON
- filtru aer - 43.6 RON
- filtru polen - 48 RON
- filtru ulei - 27.53 RON
- ulei mobil 1 esp 4l - 220.24 RON
- lichid frana 0.5l - 25.61 RON
- bec far h7 - 23.56 RON
alte operatiuni:
- gresare furca ambreiaj (a patra sau a cincea oara) si pedala frana (a doua oara). pe principiul soarele s-a topit si s-a scurs pe pamant, la fel si vasilina de pe pedala de frana s-a scurs pe covor. pedala tot pocneste cand apas usor pe ea.
- verificat densitate antigel.
alte detalii:
- ceva bate, dar operatiunea de schimbare presupune lasarea masinii peste noapte si eventual comandat de tachetei daca nu exista pe stoc. daca nu e un tachetel poate e un compensator, un rahat, un avans, un boc, ceva.
- dat cu vasilina prin usi nu se practica
- nici filtrul de aer de la rezervor nu se schimba
- nu mai lucreaza cu ulei shell, desi saracu shell era foarte putin oxidat dupa 12.000km, pe cand mobil 1 se innegreste dupa 2000km.
Omul cu care-am stat de vorba anul asta cred ca-l stiu de prin pozele baietilor din Bucuresti, mult mai amabil si mai competent decat baiatul de anul trecut. din pacare el e-n Bucuresti si eu in Craiova, iar atat el cat si baietii din Craiova nu vad o mare problema intr-un tachetel care bate. asa ca din toata afacerea eu raman cu buza umflata.
in alta ordine de idei am vizitat niste mall-uri, am jucat niste popice, si cred c-am luat un radar cu 120 intr-o depasire pe-un camp pe langa Slatina. toate bune.