Moderator: Akbhar

. oz maraton nu accepta sa vina clientul cu marfa de acasa. pe viitor o sa fac demersuri sa se accepte macar filtrul de polen si cel de aer.- personalul de la Rodav Vaslui este unul profesionist, oricind gata sa raspunda la toate intrebarile, sa testeze orice le este adus la cunostina si de fata cu clientul. Am stat atat eu cat si sotia in permanenta linga mecanici si masina. Am vorbit cu d-ul Viorel Ouatu (directorul Rodav) despre masini, despre service etc. Mi s-au prezentat pe calculator, cu soft specializat, caracteristicile masinii (parametri motor, date achizitionate de la toti senzorii de pe masina). Mi s-a spus ca folosesc o benzina buna, afirmatie care s-a reflectat in turatiile la relanti si un parametru de voltaj apropiati ca valoare de parametri de functionare optima a motorului. Mi s-a strans frana de mana in mod profesionist.
Am adus la cunostinta ca as dori sa schimb singur filtrul de polen si mi s-a acceptat dorinta. A fost scris in caietul de garantie ca schimbarea filtrului s-a efectuat de catre client.
- am fost asigurat ca pot suna la orice ora pe d-ul director cand sunt probleme cu masina, ca au piese pe stoc pentru orice defectiune sau in caz de accident.
Revizie RODAV Vaslui:
- filtru ulei - 35 Ron
- ulei (3l si 250ml, mi-a ramas 750ml in bidon) - 220 Ron
- manopera (1 ora)- 119 Ron
TOTAL: 374 Ron
Users browsing this forum: CommonCrawl [Bot] and 1 guest