Vinerea trecuta, pe 15 iulie s-a efectuat la masina revizia a 3-a.
KM : 40.372
La ora 15.00 am fost prezent la service IMG , asa cum am fost programat.
M-am prezentat la domnul Radu Cristian , am dat carnetul de garantie si revizie, talonul masinii si cheile.
S-au intocmit actele si la 15.40 masina a intrat in service.
S-au schimbat :
- 4 Bujii NGK
- saiba buson
- filtru ulei
- filtru aer
- filtru aer revervor combustibil
- ulei REPSOL ELITE LONG LIFE 5w30/188( 3,3 l )
Fitru polen nu l-am schimbat , era schimbat cand am facut curatirea AC.
A fost dat cu o solutie la toate incheieturile de la usi, de la capota masinii si de la hayon.
Solicitari : -troncanit spate - inlocuit bieleta antiruliu stanga fata ( pe garnatie ) - acum este liniste
- Verificart AC - OK
- Inlocuit bec far dreapta- era bun, dar dar am considerat sa fie unul nou si de aceiasi firma cum este pe farul stanga.
Becul inlocuit este OSRAM Bec Ultra Life H7 12V 55W PX26d cumparat tot de la CORA cu 30 lei.
- Montat scut metal
Placutele de frana fata - 6.5 mm.
Placutele de frana spate - 6 mm.
Antigel - 40C
Reducere comerciala : - 10 % + TVA
Manopera 1,1 h
Preturi
Manopera : 160.03 lei ( revizia , montat scut si inlucuit bec faza scurta dreapta)
Materiale : 423.43 lei
Reducere : - 10 % + TVA
Pret revizie : 545,59 lei.
La ora 17 masina era gata.
Pe carnetul de garantii si revizie pentru revizia a 3-a s-a semnat si stampilat , pentru inspectia a 3-a antiperforare la fel.
Am intrebat dupa revizie daca sunt probleme cu masina si mi s-a spus ca masina este in regula si ca nu are nici o probelema cu ea.
La ora 17.20 iesem pe poarta IMG , cu reviza facuta !
Exista o ofera de cauciucuri , cu motaj gratuit. Vedeti pozele si o sa vedeti oferta
SUPER MULTUMIT !!! Cu siguranta urmatoarea revizie sau reparatie va fi la IMG !
Poze Revizie a 3-a IMG 15.07.2011Imagini din timpul reviziei, oferta IMG pentru cauciucuri si piesele schimbate