by Akbhar » 17 Oct 2009, 00:07
Problema cu piesele pentru revizii e putin mai spinoasa pentru ca:
- exista garantia pentru masina, conditionata de intretinerea periodica (limita de timp sau km), folosind piese cu anumite specificatii/calitati, acordata de producator;
- exista garantia pentru consumabile, care respecta anumite standarde, acordata de producatorul lor;
- exista garantia pentru manopera, conform carora piesele au fost schimbate conform procedurilor producatorului masinii, acordata de serviceul care efectueaza revizia.
Deci KMC acorda garantie daca piesele schimbate in timpul reviziilor au o origine controlata (au logo Kia pe ele) si sunt inlocuite conform unor proceduri bine deteminate intr-o unitate de service agreata. Adica ceea ce face prin intermediul retelei de service-uri autorizate.
In cadrul unei revizii se pot distinge 2 componente distincte:
- piesele ce sunt inlocuite (taxate ca atare) (filtre, ulei, curele etc.);
- inlocuirea lor (taxate prin ore de manopera).
Presupun ca nemultumirea ta vine din faptul ca piesele originale (adica cu logo Kia pe ele) sunt scumpe. Kia, ca si toti ceilalti producatori de masini din lume, cumpara subansamble de la diversi producatori specializati, branduite cu log-ul propriu. Asta garanteaza din punctul lui de vedere ca respectivele piese au origine controlata, respecta anumite standarde de calitate, adica "nu sunt facute pe vapor". Stabilirea pretului componentelor respective este in sarcina Kia, nimeni nu le poate impune pretul la care sa vanda produsele proprii.
Pe de alta parte, nici un service nu iti va refuza efectuarea reviziei, chiar daca aduci pisele de schimb din alte surse, pentru ca ei incaseaza oricum manopera (ceea ce e sursa lor de venit). Doar ca in cazul asta sunt nevoiti sa scrie in caietul de garantii ca respectivele piese au fost aduse de client, pentru ca nu pot garanta provenienta lor. Ceea ce mi se pare normal. Exista o multitudine de piese care sunt flasificate la o calitate indoielnica. Intr-un bidon de ulei scump se poate pune usor un ulei inferior si nimeni nu isi poate da seama de asta fara o analiza chimica in laborator.
Din cate am auzit, in unele serviceuri se folosesc componente (filtre de ex.) compatibile, nu de origine Kia. Si clientul plateste o piesa scumpa, dar primeste una mai ieftina. Aceasta este o practica ne-onesta, care uramreste cresterea profitului serviceului respectiv. In caz ca exista suspiciuni de asemenea practici, recomandarea mea e sa nu semnezi de primire si sa faci reclamatie la OPC. Piesele noi trebuie sa aiba log-ul Kia. Asta platesti, asta primesti.
Practic, postul meu se rezuma la:
- vrei cost scazut la revizii: aduci consumabile de acasa, dar accepti sa fie mentionat acest lucru in caietul de garantii.
- accepti pretul ridicat al consumabilelor originale: te asiguri ca ceea ce paltesti aia primesti.