• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Cum facem service-urile sa ne lase cu piesele noastre?

Moderator: Akbhar

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: Cum facem service-urile sa ne lase cu piesele noastre?

Postby sender78 » 01 Nov 2009, 15:09

@Arnold12

Eu nu ma plang ca nu ma lasa service-ul sa fac ceva, eu spun doar ca drepturile noastre ar trebui cunoscute si respectate.

Personal nu am pus in discutie aportul tau, am spus doar ca la acest subiect nu ai facut decat sa te plangi.

Atat si nimic mai mult, astfel incat am sa am rugamintea,adresata tie, sa nu imi atribui afirmatii pe care nu le-am facut.

Daca tu consideri acest topic lipsit de sens, poti sa-l ignori. Foarte simplu, nu?

Haide sa incercam sa nu mai ne plangem, sa avem discutii constructive si sa nu mai ne contram fara sens.

In loc sa pui intrebari fara sens, continua sa ajuti comunitatea, asa cum ai facut-o pana acum.
Kia Cee'd 1.4 GSL
Piston Grey

Image
sender78

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Postby alcatraz » 03 Nov 2009, 09:21

confirm reducerea de 19%.
este o promotie in perioada 15.10-31.12 si se refera la consumabile (filtre, curele, placute frina)
mai este o reducere de 27% la piesele de caroserie
sursa informatiei OZ MARATON.
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 33000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

Postby edddie_m » 03 Nov 2009, 15:08

Ma bucur ca in sfarsit a aflat lumea de o promotie despre care eu va spun de 2 saptamani da nu ma crezut nimeni... :banghead:
http://www.kia.ro/ro/promotii/promotie_service_kia

Tot nu m-am prins cu ce va ajuta Arnold12... Va vinde masini sau piese mai ieftin sau ce?
edddie_m

Model: Alta marca
Motorizare: 2.9

Advertisement

Postby DragosKIA » 03 Nov 2009, 15:52

Nu e corect :beee:
Acum cand aceasta informatie e pe site-ul oficial raspunzi la o intrebare pusa acum cateva zile
De ce nu ne-ai confirmat mai demult, cu dovezi ''oficiale''?
Te-ai dat la fund...si acum iesi in fata

Merit avertizat, banat,orice,dar m-a indignat aceasta reactie :oops:
Pentru stickere : YM - andru122004 ; 0771395392;
DragosKIA
Senior Member

Motorizare: 2.0

Advertisement

Postby edddie_m » 03 Nov 2009, 16:31

De unde sa va aduc dovezi oficiale daca ele nu exista? Oricum eu nu aveam nici un interes sa ma creada lumea sau nu dar raspunsul unora ma deranjat...

Eu am pus informatia pe site si cine a folosit-o bravo lui sa se bucure de banii economisiti cine a asteptat "dovezi solide" e liber sa faca ce vrea cu banii lui...

Uite si alta informatie care iar nu o crede nimeni: reviziile se fac din 20 in 20 de mii de km la toate masinile kia indiferent cand au fost cumparate.Din nou service-urile uita de vreun an sa comunice aceasta informatie...
edddie_m

Motorizare: 2.9

Advertisement

Postby Akbhar » 03 Nov 2009, 16:32

Promotia asta a fost facuta publica abia saptamana asta (cel putin pe web), pana acum a fost 'folclor'. Eu, cel putin, nu am vazut saptamana trecuta nimic pe kia.ro despre reduceri.

Reviziile se fac la intervalele specificate in manualul de utilizare, indiferent de ce zice dealerul, serviceul, etc. Cee'd-urile pe benzina fac reviziile la 20.000km incepand cu cele fabricate din noiembrie 2008, cele mai vechi fac la 15.000km.
Kompass Blue ODO: 67.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby laurmic » 03 Nov 2009, 16:37

Cred ca @alcatraz a intrebat direct la Oz Maraton de a aflat ca promotia se deruleaza intre 15.10 si 31.12 .
Jurnal
ODO 71000 km
laurmic
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 1,6 CRDI

Advertisement

Postby alcatraz » 03 Nov 2009, 17:33

laurmic wrote:Cred ca @alcatraz a intrebat direct la Oz Maraton de a aflat ca promotia se deruleaza intre 15.10 si 31.12 .

asa am facut. am intrebat si mi s-a raspuns. nu am vazut nimic scris.
cee'd 1.4 GSL EX MT Classic; SO RED, ODO 33000+;
album

www.PescarInOltenia.ro
I don't need sex! The Government fucks me every day.
alcatraz
Moderator

Motorizare: 1.4 GSL EX

Advertisement

Postby sender78 » 04 Nov 2009, 00:41

Ma "rod" urmatoarele intrebari:

- de ce doar masinile fabricate din noiembrie 2008 beneficiaza de revizii din 20 in 20.000?
- ce au acestea diferit fata de cele fabricate, sa spunem, in 30 octombrie 2008?
- daca nu au nimic diferit, de ce exista o discriminare in modul in care sunt tratati clientii?

Are cineva raspunsuri concrete la aceste intrebari?

Oricum legat de reducerea despre care s-a discutat, daca ne incredem doar in informatiile postate pe site-ul Kia atunci nu e bine.

Nu voi discuta nici despre faptul ca cei de la Kia ar fi putut sa informeze clientii prin mentionarea acestei reduceri direct in service-uri si nu pe site si nu voi spune nimic nici despre faptul ca unii au acuzat pe nedrept unii dintre colegii de pe forum cum ca ar vorbi despre reducere din basme cu zane.
Va las pe voi sa trageti concluziile necesare.
Kia Cee'd 1.4 GSL
Piston Grey

Image
sender78

Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby Akbhar » 04 Nov 2009, 01:01

sender78 wrote:- de ce doar masinile fabricate din noiembrie 2008 beneficiaza de revizii din 20 in 20.000?

Pentru ca, probabil, analizand comportarea masinilor in timp, intervalele medii intre revizii sau doar ca masura de marketing, KIA a hotarat asta si a modificat in consecinta intervalele de revizii. (Nota: in manualul in limba engleza pe care l-am primit in noiembrie 2007 reviziile se fac la 15, 35, 55... mii de kilometri, iar in cel in romana reviziile la benzina se fac din 15 in 15 mii de km). Sunt curios cate revizii se fac la limita de timp si cate la limita de km. Sunt convins ca nu sunt multi cei care parcurg kilometrii respectivi intr-un an de zile.

sender78 wrote:- ce au acestea diferit fata de cele fabricate, sa spunem, in 30 octombrie 2008?

Probabil nimic semnificativ, desi pe parcursul intregii perioade de fabricatie a modelului unele repere se modifica din diverse motive (corectare erori de proiectare, scaderi de costuri, inlocuiri de materiale). Parca s-au schimbat rapoartele cutiei de viteza pentru 1.4GSL in acea perioada.

sender78 wrote:- daca nu au nimic diferit, de ce exista o discriminare in modul in care sunt tratati clientii?

Nu este nici o discriminare cat timp se respecta cele stipulate in contractul semnat de cele doua parti. Ca si cum te-ai plange ca abonamentul luat de la operatorul de telefonie mobila in urma cu 2 ani are mai putine minute incluse decat cel din oferta curenta.
Kompass Blue ODO: 67.000km+
Arogant, partinitor, intolerant.
Akbhar
Moderator global

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

PreviousNext

Return to Benzina

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views