sender78 wrote:Are cineva raspunsuri concrete la aceste intrebari?
Tu vrei raspunsuri concrete
altul cind intreaba si nu primeste raspunsuri concrete e aratat cu degetul
sender78 wrote: unii au acuzat pe nedrept unii dintre colegii de pe forum cum ca ar vorbi despre reducere din basme cu zane.
Atacul e direct chiar daca incerci sa il maschezi. Daca continui asa sigur o sa ajungi sa postezi doar pe al treilea forum
Hai sa incerc sa te lamuresc ca am vaga impresie ca esti pe acelasi calapod cu prietenul tau.
edddie_m wrote:Pana la sfarsitul anului se aplica si o reducere de 19% la consumabile. Aveti grija poate "uita" service-rurile sa v-o acorde....
Postat de stimabilul in data de 19.10.2009.
Normal ca am vrut un raspuns concret in legatura cu sursa informatiei pt ca pe data de 22.10.2009 eram programat la revizie. (revizie a fost efectuata fara a beneficia de reducerea mentionata)
Daca ar fi raspuns,dar nu a raspuns, aveam citeva variante si poate beneficiam de reducere
Raspunsul lui a venit ieri 03.11.2009 cind a posta un coleg de forum ca a apartut pe kia.ro.
Concluzia mea este ca a auzit un zvon pe care la postat si a avut norocul sa se adevereasca, iar acum va dati in stamba amindoi ca ce destepti si frumosi sunteti
Daca tu vrei raspunsuri concrete, eu sau altul de pe forum dc nu am avea acelasi drept.
P.S. - multumesc de ajutor stimabilului edddie_m si tie sender78 iti urez sa primesti acelasi ajutor pe care il ofera edddie
P.S. 2 - incearca sa mai citesti si alt topic de pe forum decit asta