Sunt putin ,,sictirit'' de experienta cu Mit Baneasa
Saptamana trecuta am fost la ei sa ma interesez de pretul pt o noua masina
Era o oferta ok pt Venga, varianta Play (1,6 DSL, climatronic, etc)
Cu tot cu cupoane, pretul era max 14k de euro si in plus 7 ani de revizii gratuite
Am intrat in showroom, erau vreo 3 pers care se ocupau de vanzari, au vazut ca doream info, dar nu s-au sinchisit prea mult, unul vb la tel, altul scria ceva la calc, iar la al treilea m-am dus cu forta, adica eu l-am apelat daca il pot intreba ceva
Mi-a dat niste detalii despre Venga (oricum mi-am dat seama ca eu stiu mult mai multe despre KIA in general, precum si despre Venga decat el)
Dupa ce mi-a prezentat oferta, l-am intrebat daca beneficiez de vreun discount (eu am luat ceed, fratele meu Soul, deci am fi la a 3 masina )
A spus ca acest lucru nu il poate hotari decat directorul de vanzari si ca ma va suna sau voi primi o oferta pe mail
O astept si acum...

...de vreo 6-7 zile
O sa incerc si IMG
Au noroc ca in general KIA se vand singure, Sportage-ul in special
As vrea KIA in continuare, pt relatia buna avuta cu service-ul, pt garantie si pt dotari
Dar vreau sa va zic ca dupa experienta cu vanzarea AFS mi-am dat seama ce popor de iubitori de masini germane suntem (de ex un tip a preferat sa ia un golf 5, cu 120k de km, fara garantie si adus de afara, pe care a dat 9k de euro, desi a mea era peste golf; cel mai tare e ca m-a sunat dupa aia, ca mai tb sa bage 1000 euro in ea, ca tb sa-i ia cauciucuri sau sa-i plateasca taxa de inamtriculare si ii parea rau)
Am dat aproape 15k de euro si am dat-o cu 7400
Sunt alti care au dat ceed-uri mai dotate si diesel, la pret de 7k euro
Nu prea imi permit sa pierd atatia bani
Imi voi lua o benzina, pt rulajul meu anual mi-am dat seama ca nu se merita sa dau cu 2-3k de euro mai mult pe un diesel (mai ales daca iau un imprumut)
Oricum va fi tot o masina noua, poate o clasa mai mica (gen hyundai i20)
Scz pt aberatiile scrise, dar nu sunt hotarat 100% sa iau ceva anume
Oricum pe voi va voi anunta primii