• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Limuzină „înghiţită“ de Faleza Dunării

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Limuzină „înghiţită“ de Faleza Dunării

Postby laurmic » 30 Aug 2009, 13:09

Trei tineri ieşiţi la plimbare vineri noapte, în jurul orei 2.30, au trăit spaima vieţii lor. Aflaţi într-un BMW, ei au sărit cu maşina într-un şanţ adânc de aproximativ trei metri.

Numai norocul şi faptul că probabil maşina nu se deplasa cu o viteză foarte mare a făcut ca cei trei să nu-şi piardă viaţa în acest accident stupid.

„M-am şi trezit în groapă“

Marian Cornea, proprietarul autoturismului, s-a întors, ieri dimineaţă, la locul accidentului, pentru a vedea ce se poate recupera.

„Nu pot să cred. Maşina o luasem de doar trei săptămâni. Nici măcar nu am CASCO la ea. Acum cred că mă voi judeca cu cei care au făcut această groapă, pentru a-mi recupera pagubele”, a spus el.

Cel care se afla la volanul maşinii era un tânăr de 19 ani. „Era o pancartă şi la cinci metri în faţă era groapa asta. Nu am mai avut timp să o evit. Nu aveam nici măcar 50 de kilometri pe oră. Nu era nimic reflectorizant, ca să îmi sară în ochi. Era unul în spatele meu, care venea tare şi-mi făcea flashuri. Eram pe banda întâi. Cât m-am uitat în oglindă, m-am şi trezit în groapă”, a spus Gigi Gheorghiţă, şoferul maşinii.

Având în vedere că acest eveniment rutier nu este considerat accident, ci tamponare, Poliţia Rutieră nu a făcut decât să elibereze un proces verbal de constatare, urmând ca proprietarul să-şi recupereze banii de la firma care a săpat groapa cu pricina.

Firma turcească Yapi este cea care a efectuat respectiva lucrare, ca parte integrantă a proiectului de reabilitare a sistemului de canalizare.

Nu pot să cred! Maşina o luasem de doar trei săptămâni. Nici măcar nu am CASCO la ea!
Marian Cornea
proprietarul autoturismului
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Jurnal
ODO 71000 km
laurmic
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 1,6 CRDI

Re: Limuzină „înghiţită“ de Faleza Dunării

Postby bogdan241 » 31 Aug 2009, 09:49

au cazut smecherasii cu bmw-ul in groapa...las' ca le trece :D
www.unitedmusic.ro - newz & music
www.tuninginfo.ro - stiri auto la minut
qls.me - quick link shortener. realtime url stats.
bogdan241

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.6 GSL

Advertisement

Re: Limuzină „înghiţită“ de Faleza Dunării

Postby GabiKia » 31 Aug 2009, 10:59

Sincer imi pare rau de ce a patit...putea fi unul de al nostru... :this:
ODO:70.000/ 20.04.2011
Never drive faster than your guardian angel can fly...
http://forum.club4x4.ro
http://www.qrz.com/db/YO3INQ
http://www.cbmania.ro/forum
Image
GabiKia
Senior Member

Model: Sportage
Motorizare: 2.0crdi/140 cp

Advertisement

Return to Auto

• { RELATED_TOPICS }
    Replies