• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

Accident grav in Capitala: Jurnalistul Cornel Nistorescu

Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Accident grav in Capitala: Jurnalistul Cornel Nistorescu

Postby Arnold12 » 07 Dec 2008, 11:19

Accident grav in Capitala: Jurnalistul Cornel Nistorescu a lovit doi tineri care circulau cu motocicleta
de V.M. HotNews.ro
Duminică, 7 decembrie 2008

Doi tineri care circulau cu motocicleta au fost raniti, sambata seara, de masina jurnalistului Cornel Nistorescu, anunta Realitatea Tv. Accidentul a avut loc pe strada Lascar Catargiu din Capitala.

Jurnalistul, care se deplasa dinspre Piata Victoriei spre Piata Romana, a intors masina pe scuarul de pe mijlocul drumului, exact pe trecerea de pietoni. Fara sa se asigure, acesta a intrat pe sensul opus, lovind in plin motocicleta.

Potrivit primelor informatii, starea celor doi raniti este grava. Ambii au fost transportati la spitalul Floreasca, tanara cu fractura de bazin, iar tanarul cu hemoragie interna.

Potrivit Antena 3, timp de 20 de minute pana a venit salvarea si inca 40 minute cat au durat cercetarile la fata locului, Cornel Nistorescu nu s-a dat deloc jos din masina implicata in accident pentru a se interesa de starea tinerilor aflati pe motor.

Jurnalistul a fost testat cu etilotestul, dar alcoolemia lui era zero. Politia rutiera a demarat o ancheta pentru a vedea ce pedeapsa merita soferul vinovat.

sursa http://www.hotnews.ro/stiri-esential-52 ... icleta.htm
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Image
Album Arnold12
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Image
Toata lumea vorbeste despre el ...
Arnold12
Senior Member

Model: Ceed SW
Motorizare: 2.0 CRDi

Re: Accident grav in Capitala: Jurnalistul Cornel Nistorescu

Postby XP-KRY » 07 Dec 2008, 17:06

A cam cautato Nistorescu .
Kia Cee D Best 1.4 - livrata in 26.05.2008 - YRK
XP-KRY

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Advertisement

Postby Teddy » 07 Dec 2008, 20:33

Sa stai in " stare de soc" cca 60 min :shock: ...cand este o tragedie iti dai seama de caracterul omului :idea: ...in rest no comment
Drum bun si fiti prudenti !!!
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue
Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont. (Konrad Adenauer)
Teddy

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby ionut.popescu » 07 Dec 2008, 21:04

Din pacate la acea ora treceam pe acolo si am vazut urmarile accidentului. La ora la care am trecut, au ajuns si salvarile acolo. Masina marca BMW nu ne-am dat seama ca ar fi lovita, doar ca era trasa pe dreapta. In schimb am vazut motocicleta facuta praf si piese de la ea intinse pe aproximativ 10 metri.
ODO: 28.000 km
ionut.popescu

Advertisement

Postby Dobermann » 08 Dec 2008, 00:29

Accidentul a avut loc datorita neacordarii de prioritate si intoarcere prin loc nepermis a unui bmw x5 cu nr. B 57 DUC, condus intradevar de omul de presa Cornel Nistorescu. Motocicleta era o Honda CBR 600 F 3 sau patru de culoare argintie cu nr. B 73 UGW. Pe motocicleta se aflau un baiat si avea ca pasagera o fata amandoi relativ tineri. Motocicleta se deplasa pe banda a doua, nu avea viteza si cred ca nu a observat bmw-ul deoarece era mascat de masinile din banda 3 care s-au speriat de manevra violenta de intoarcere peste scuarul trecerii de pietoni, soferul neschitand nici o urma de franare, a trecut peste banda 3 si a intrat in banda 2 peste motocicleta lovind-o in plin. Accidentul a fost oarecum frontal pe banda a doua si pasagerii au scapat cu viata tocmai datorita faptului ca nu au avut viteza. Asta au constatat si politistii deoarece motocicleta s-a opit pe banda 1 la doar 10 metri de locul impactului unde a ramas si motociclistul. Pasagera a zburat peste masina un pic mai departe la aprox. 20 de metri de loc. impactului. Suntem 4 martori care vom fi chemati pt. declaratii asa ca ziaristul nu prea are cum sa scape. Alcoolemia lui era zero, spun asta pt. ca am fost de fata cand a fost pus sa sufle in alcool test de catre politie. Multumesc celor 4 baieti, se stiu ei care pt. ca m-au ajutat sa ducem motorul cu o masina intr-un loc sigur. Motocicleta va fi evaluata de asigurator ca paguba totala. Am fost si la spital unde se pare ca baiatul are un deget rupt si ruptura de bazin, iar fata se afla in operatie cu probleme interne...splina rupta si suspecta de hemoragie interna. Erau stabili amandoi si asta este bine. timp de 20 de minute pana a venit salvarea si inca 40 minute cat au durat cercetarile Cornel Nistorescu nu s-a dat deloc jos din masina sa vada sau sa intrebe de starea tinerilor de pe motor.

sursa + poze http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... 96591&st=0
Dobermann
Moderator global

Model: Rio
Motorizare: 1.5 CRDi ~ 140CP

Advertisement

Postby ionut.popescu » 10 Dec 2008, 21:26

Pacat de cei de pe motocicleta. :cry: Erau tineri si la o ruptura de bazin si leziuni interne, nu stiu daca mai esti intreg pentru tot restul vietii.
ODO: 28.000 km
ionut.popescu

Advertisement

Return to Auto

• { RELATED_TOPICS }
    Replies
    Views
    Last post