• Advertisement
International Motors Group
MIT MOTORS

asigurare tip RCA (cel mai mic pret)

Informatii despre firmele de asigurari, schimburi de pareri, linkuri utile
Forum rules
Prin folosirea acestui forum, acceptati regulamentul

Re: asigurare tip RCA (cel mai mic pret) - se merita oare cel mai mic pret ????

Postby vasilica_ion » 28 Feb 2011, 23:28

Salutare tuturor !

Poate ar fi bine sa va interesati si pe la serviceuri care sunt companiile care platesc fara probleme RCA si CASCO.
Daca obtii un RCA cu cateva sute de mii... 1 milion mai ieftin dar in caz de accident ala te da in judecata sa isi paguba de la tine pt ca asiguratorul nu vrea sa dea suma ceruta de service, atunci nu ai facut o afacere...
Desigur toti ne dorim sa nu se intample asta, dar daca se intampla? Dupa ce ca ai masina lovita, eventual nu mai ai carnet, mai stai si in proces cu celalalt ca sa ii dai diferenta de pret dintre ce a dat RCA-ul si factura serviceului... factura care stim bine ca se umfla cand se face ceva pe asigurari, indiferent ca sunt RCA sau CASCO... si la proces nu ii vei da doar diferenta, ii vei da si taxa de timbru, si cheltuiala cu avocatul... nici nu vreau sa ma gandesc ce complicatii apar...

Una peste alta cand vezi diferenta de 1 mil zici ca e ceva.. si chiar este.... dar totusi ce e 1 mil impartit la 12 luni? un pachet de tigari pe luna? pentru ce sa te risti....

Cam asta e parerea mea...
Cee'd 1.4 Classic (+ ESP, FAC, PWD, FEK, UVG, HYD)
ODO 70k (de la 30 Aug 2007)
vasilica_ion

Model: Ceed HB
Motorizare: 1.4

Re: asigurare tip RCA (cel mai mic pret)

Postby bestiuta » 01 Mar 2011, 10:13

unde iti faci cu 250ron?
stenso wrote:da, cica s-au mai ieftinit (pe motiv ca nu-si mai facea lumea deloc pe criza asta) si eu imi fac acuma cu vreo 250 ron pe tot anu, in conditiile in care anu trecut am dat in jur de 300
bestiuta

Advertisement

Postby d_razvan » 01 Mar 2011, 11:29

Eu anul trecut pe 1 an am platit la Omniasig 550 ron iar acum pe 22.02 tot pe un an am platit 256 ron tot la Omniasig :good:
Kia Cee'd SW, 1.4 Best, Piston Grey B 29 BTV
Image ODO 55.555 Km.
Image
http://www.infinitybux.com/?ref=razvan76
Image
http://clicksifacibanipenet.blogspot.com/
d_razvan

Model: Ceed SW
Motorizare: 1,4 GSL

Advertisement

Postby stenso » 01 Mar 2011, 12:32

@razvan nu mai e bine cu 300 ron la buzunar a?!
@bestiuta aici in craiova la un prieten-broker
@vasilica intr-un fel ai si tu dreptate dar..sa nu fim pesimisti!.Eu am plecat pe premiza ca nu se merita sa fac nici casco(ma stiu cum conduc,stiu cate accidente am facut-0,si stiu ca la vechea masina daca ii tineam casco(inutil)o mai achitam inca odata vorba aia in 6 ani)-atunci de ce sa-mi fac cel mai scump si sigur rca?pe criza asta e bun cel mai ieftin. Si inca ceva..daca te da celalat in judecata sa-i achiti diferenta, dai si tu in judecata firma de asigurari ca nu vor sa plateasca...deci tu intr-un fel esti absolvit de vina pt ca rca-ul la incheierea politei se obliga sa iti preia toate riscurile,,,(vezi ca scrie in paranteza undeva ca tre sa plateasca pana la 500.000euro daune materiale si vro 3 mil de euro daune morale)
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Advertisement

Re: asigurare tip RCA (cel mai mic pret) - se merita oare cel mai mic pret ????

Postby philbox » 01 Mar 2011, 13:39

vasilica_ion wrote:Salutare tuturor !

Poate ar fi bine sa va interesati si pe la serviceuri care sunt companiile care platesc fara probleme RCA si CASCO.
Daca obtii un RCA cu cateva sute de mii... 1 milion mai ieftin dar in caz de accident ala te da in judecata sa isi paguba de la tine pt ca asiguratorul nu vrea sa dea suma ceruta de service, atunci nu ai facut o afacere...
Desigur toti ne dorim sa nu se intample asta, dar daca se intampla? Dupa ce ca ai masina lovita, eventual nu mai ai carnet, mai stai si in proces cu celalalt ca sa ii dai diferenta de pret dintre ce a dat RCA-ul si factura serviceului... factura care stim bine ca se umfla cand se face ceva pe asigurari, indiferent ca sunt RCA sau CASCO... si la proces nu ii vei da doar diferenta, ii vei da si taxa de timbru, si cheltuiala cu avocatul... nici nu vreau sa ma gandesc ce complicatii apar...

Una peste alta cand vezi diferenta de 1 mil zici ca e ceva.. si chiar este.... dar totusi ce e 1 mil impartit la 12 luni? un pachet de tigari pe luna? pentru ce sa te risti....

Cam asta e parerea mea...

Simplul fapt ca dai cu 1 milion mai mult nu inseamna ca esti scutit de toate neplacerile descrise de tine. Daca dai mai mult esti asigurat pt o suma mai mare?
Suma maxima de despagubire e stipulata de lege. Pentru suma achitata de mine, in polita scrie suma maxima pt despagubire materiala 750000 euro. De ce nu ar onora despagubirea celui nevinovat, fie ea si umflata de service-uri?!
Best, Kompass Blue => BLUE THUNDER
Image
philbox

Motorizare: 1.4 GSL

Advertisement

Postby vasilica_ion » 01 Mar 2011, 20:53

De ce nu ar onora? Simplu... ca nu vor muschii lor, ca incearca sa isi mareasca profiturile, nu stiu de ce.
Acum eu spun ce am auzit pe ici pe colo - adun, ascult, gandesc, iau decizii. Stiu caz concret acum 2-3 ani: un RCA nu a vrut sa faca o reparatie de 20 milioane la o dacie, pt. ca ei au apreciat reparatia la numai 14 milioane. Si jur ca suma asigrata (care acum dupa cum ziceti a ajuns la sume destul de mari) depasea 20 milioane... dar nu au vrut, asa ca omul a dat restul de 6 din buzunar.

Eu doar am semnalat ce stiu in speranta de a ajuta, nu cu dorinta de a fi combatut - era ceva de meditat. Si eu ma stiu cum conduc si ca sunt bun si etc... dar in acelasi timp am cateva faze (terminate cu bine) in decurs de ani, de care si acum ma minunez de deciziile proaste care le-am luat la volan... nici eu nu am bani sa ma spal cu ei pe cap... dar ---- pentru un pachet de tigari pe luna, tot prefer RCA la o firma despre care serviceurile spun ca plateste fara probleme.

Despre CASCO, asta e loterie... super sofer sa fii, tot poate sari un caine noaptea pe drum... o bara 2000, un far inca 600, o aripa cat o mai fi... dar macar la CASCO stau cu ea in curte daca n-am nici CASCO nici bani sa o fac, nu in procese si in datorii catre altii. Sa dau o companie in judecata poate ajuta... dar nebunia asta (nesigura ce-i drept) tot nu isi merita o economie de 1milion pe an...
Cee'd 1.4 Classic (+ ESP, FAC, PWD, FEK, UVG, HYD)
ODO 70k (de la 30 Aug 2007)
vasilica_ion

Advertisement

Postby body » 03 Mar 2011, 12:58

sau intrati pe www.psgasigurari.ro si va puteti calcula.Pare mai ieftin.Incercati.Bafta
body

Motorizare: 1400

Advertisement

Postby doru_s » 06 Apr 2011, 12:59

e greu cu asigurarile, cind e de luat banii merge super repede, cind e de dat e mai greu! problema e ca si eu trebuie sa imi fac un o asigurare rca cit mai ieftina ca imi expira si ma bate gindul sa imi fac la City Insurance ca am gasit online si e ieftin la astia si au calculator rca 2011 pe site si cica iti vine acasa gratuit prin curier.
sa ma bag?
doru_s

Model: Sportage
Motorizare: 2.0crdi

Advertisement

Postby Ajax26 » 06 Apr 2011, 17:26

Mie mi se pare ciudat ca nu apare compania la care dau oferta
Poti sa incerci si la http://www.asigur.com - au cotatii live obtinute direct de la asiguratori si pt Bucuresti trimit si ei gratis prin curier
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX
Ajax26

Motorizare: 1,4

Advertisement

Postby stenso » 17 Dec 2011, 00:45

am facut acum cateva zile asigurare motor 1.4 PERSOANA JURIDICA (firma) pe 6 luni 156 ron la Euroins. (la Carpatica era 320 ron !!!!!)

p.s. Pot ajuta cu acest pret
ceed best black pearl
1.4 benzina
odo 17000
POZE http://picasaweb.google.com/stenso.cr/Stenso#
stenso

Advertisement

PreviousNext

Return to Asigurari

• { RELATED_TOPICS }